کسب مقام سوم تیم رباتیک واحد ساوه در مسابقات ربوکاپ آزاد ایران

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۸ مقامهای پژوهشی
کسب مقام سوم تیم رباتیک واحد ساوه در مسابقات ربوکاپ آزاد ایران

تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در دو لیگ مین یاب کنترل از راه دور و لیگ نمایشی دهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در سال ۱۳۹۷ شرکت نمود و توانست مقام سوم لیگ رباتهای نمایشی را کسب کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، به گفته دکتر انوش اقدامی معاون پژوهش و فناوری واحد ساوه تیم رباتیک این واحد دانشگاهی به سرپرستی علی الیاسی و متشکل از دانشجویان احسان رضابخش، سینا رضانژاد، رضا سخاوتی، عرفان رضانژاد، علیرضا اشرف زاده، حمزه ده نمکی، هادی رضایی، ابوالفضل فاتحی از دی ماه ۹۳ با تجربیات استاد گروه مکانیک خود مهندس ناصر ممتحن، ساخت رباتها را برای این دوره از مسابقات آغاز نمود و توانست ۳ ربات برای این دوره از مسابقات آماده نماید که ربات آینه کار توانست در دهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران، مقام سوم را در لیگ نمایشی کسب نماید.

وی افزود: این ربات به نوعی یک دستگاه CNC سه محوره می باشد که توسط تیم طراحی شد . خلاقیت بکار رفته که این ربات از سایر رباتهای CNC متمایز کرده و موفق به کسب مقام در این مسابقات شد استفاده از ابزار آینه کاری بود. این ربات توانست هنر آینه کاری که قدمت چندین ساله داشته و به دوران ساسانی باز می گردد را احیاء نماید.

اقدامی اظهار داشت: این ربات قادر می باشد هر طرحی را با اشکال مختلف روی آینه و شیشه پیاده کرده و در صنعت آینه کاری اماکن مذهبی و تاریخی کاربرد دارد.

معاون پژوهش و فناوری واحد ساوه بیان داشت: در حال حاضر آینه کاری به صورتی سنتی و توسط استادان این هنر که تعداد اندکی از این اساتید در کشور وجود دارد انجام می شود و با ساخت این ربات ضمن احیاء این هنر قدیمی، این کار با دقت و سرعت بسیار بالایی انجام می گیرد.