آیت الله هاشمی رفسنجانی به ملکوت اعلی پیوست+اطلاعیه مهم لغو امتحانات دوشنبه و سه شنبه وچهارشنبه 20 و 21 و 22 دیماه و اعلام تاریخ جدید

۱۹ دی ۱۳۹۵ | ۲۰:۵۱ تصویر

به گزارش روابط عمومی، آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از عمری مجاهدت و تلاش در مسیر آرمان‌های انقلاب عصر امروز یکشنبه ۱۹ دی ماه در یکی از بیمارستان‌های تهران دار فانی را وداع گفت. وی که ساعاتی قبل به دلیل عارضه قلبی در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شده بود علیرغم تلاش پزشکان در سن ۸۲ سالگی دار فانی را وداع گفت. آیت‌الله هاشمی رفسنجانی مسئولیت‌های مهمی همچون عضویت در شورای انقلاب اسلامی، ریاست مجلس شورای اسلامی، ریاست مجلس خبرگان، ریاست جمهوری و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام را برعهده داشت. مدیرکل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز درباره زمان و نحوه برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز گفت: هنوز در این خصوص تصمیم گیری نشده است و اطلاعات لازم در این خصوص متعاقباً اعلام شود.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه این ضایعه را تسلیت گفته و از خداوند متعال برای ایشان، غفران الهی و برای خانواده آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، صبر و شکیبایی مسئلت می‌‌نماید.

اطلاعیه
ضمن عرض تسلیت مجدد به محضر ملت شریف ایران به مناسبت ارتحال جانگداز حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی (قدّس الله نفسه الزکیه) به اطلاع می رساند بنابر تصمیم هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور ارج نهادن به روح ملکوتی حضرت آیت الله جناب آقای هاشمی رفسنجانی بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی و پیرو اعلام عزای عمومی از سوی هیئت محترم دولت و دعوت صورت گرفته برای شرکت در مراسم تشییع آن مجاهد نستوه و فراهم شدن امکان حضور پرشور کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه در آیین های بزرگداشت ایشان، دانشگاه آزاد اسلامی و بالتبع کلیه فعالیت های اداری، آموزشی و خدماتی آن در روزهای دوشنبه و سه شنبه ۲۰ و ۲۱ دیماه ۱۳۹۵ تعطیل اعلام می گردد.

لازم بذکر است بنا بر بخشنامه معاونت محترم آموزشی علاوه بر لغو امتحانات در روزهای مذکور در روز چهارشنبه ۲۲ دی ماه ۹۵ نیز فقط تمامی امتحانات لغو بوده ولی امور عادی دانشگاه تعطیل نمی باشد.

با عنایت به اینکه امتحانات روزهای دوشنبه ۹۵/۱۰/۲۰ و سه شنبه ۹۵/۱۰/۲۱ و چهارشنبه ۹۵/۱۰/۲۲ به مناسبت درگذشت حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی تعطیل گردید، لذا امتحانات این سه روز به ترتیب در روزهای دو شنبه ۹۵/۱۱/۰۴ و سه شنبه ۹۵/۱۱/۰۵ و چهارشنبه ۹۵/۱۱/۰۶ طبق نوبت های امتحانی قبلی برگزار خواهد شد. در ضمن بقیه امتحانات طبق برنامه قبلی بدون تغییر برگزار خواهد شد

«روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه»

جاسم
۱۹ دی ۱۳۹۵ | ۲۲:۲۳
اقا سریع اطلاع بدین از راه دور نیایم الکی... دانشگاه و امتحانات هست یا ن تعطیله؟؟

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۲:۰۶

با توجه به اعلام دوباره سازمان مرکزی مبنی بر تعطیلی دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 دیماه امتحانات این دو روز لغو می شود.

قاسم
۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۰:۱۱
پس اون بالا چی نوشتید اطلاع دادید که تعطیله ولی الان میگید که نه امتحان فردا برگزار میشه خواهشا خبر رو یا تایید کنید یا اینکه بگید خبر اشتباه هستش

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۷:۳۸

وحید
۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۰:۱۳
وقتی میگین فعالیت های اداری و آموزشی ینی امتحاناتو شامل نمیشه؟؟

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۷:۳۷

علیرضا
۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۰:۱۸
پس چرا نوشته تعطیل !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگر نوشتید پس کامنت پایین چی

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۷:۳۶

جمال
۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۰:۱۹
اقا زنگ زدیم انتظامات و مسئول خوابگاه دانشجویی هر دو گفتند فردا تعطیله و امتحانات به 4 و 5 بهمن موکول شدند؟ جریان شما چیه که میگین فردا امتحانات برگزار میشه به حرف شما بریم یا به اطلاعیه شماره دو مرکز

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۷:۳۶

جواد
۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۰:۲۷
بالاخره معلوم کنید امتحانات برگزار میشه . در اطلاعیه شماره 2 رسما دوشنبه سه شنبه تعطیل اعلام شده . پس چرا مدیر سایت نوشت امتحانات فردا برگزار میشه . پس کدوم درسته ؟

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۷:۳۳

محسن
۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۰:۳۰
سلام و خسته نباشی فردا أیا امتحانات برگزار میشود یا نه ممنون میشم اطلاع دهید

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۷:۳۲

محسن
۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۰:۳۳
سلام و خسته نباشی میخواستم بدونم امتحان فردا برگزار میشود یا خیر که از راه دور میخواییم بیاییم

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۷:۳۱

یه استاد
۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۰:۴۹
سلام یک سوال، مراسمی در دانشگاه سما صبح ساعت 10 قرار هست صورت بگیرد، آیا مراسم برجاست یا به تاریخ دیگری موکول شده.

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۷:۳۰

لغو و به روز دیگری موکول گردید و زمان ان متعاقبا اعلام می گردد

امیر
۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۱:۲۸