پیام تسلیت دکتر حیدری نوری (ریاست واحد ساوه) بمناسبت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۱۲:۱۱ کد خبر : ۱۴۷۱ رویدادهای مهم

انالله و انا الیه راجعون

ارتحال جانگذار مجاهد نستوه حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی موجبات غم و اندوه ملت شریف ایران اسلامی و جامعه دانشگاهی را فراهم آورده است.

بی شک سوابق درخشان و انقلابی آن بزرگمرد وفادار به آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در کتاب خاطرات مردم سرافراز و شهیدپرور جاودانه  خواهد ماند.

سیاستمدار خردمند، صبور و اعتدال گرایی که خیرخواهانه به تحکیم ارکان مقدس نظام اسلامی پرداخت و به عنوان یار وفادار امام راحل(ره) و رهبری معظم (مدظلّه) به سربلندی این ملک و ملت می اندیشید.

ضایعه تاثر انگیز شخصیت ممتاز و تاریخ ساز آن بزرگمرد را به محضر مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران اسلامی، خانواده معظم آن عزیز سفرکرده، دولتمردان و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی تسلیت عرض می نماییم.

یادش جاودان باد

دکتر رضا حیدری نوری