قابل توجه دانشجویان دانشکده علوم انسانی

۲۵ دی ۱۳۹۵ | ۰۸:۰۴ کد خبر : ۱۴۷۲ اخبار و اطلاعیه ها

بدین وسیله به استحضار کلیه دانشجویان محترم می رساند کلیه امور آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95 دانشکده علوم انسانی از تاریخ 95/10/30در ساختمان علوم انسانی در سایت شهرک دانشگاهی خاتم االانبیاء(ص) انجام می گردد.

علیرضا ۲۵ دی ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۵
سلام,آیارشته ی حقوق کارشناسی پیوسته و حسابداری کارشناسی ناپیوسته ترم بهمن از دانشگاه سایت فلسطین به دانشگاه خاتم الانبیا انتقال یافته است ؟یا نه؟ممنون
پاسخ مدیر سایت ۳۰ دی ۱۳۹۵ | ۱۰:۴۰

بله

دانشکده علوم انسانی (تمامی رشته ها و مقاطع) با سایت شهرک دانشگاهی خاتم الانبیاء (ص) انتقال یافته است

جواد ۲۵ دی ۱۳۹۵ | ۲۲:۳۳
با سلام متاسفانه از تاریخ 19دی به ساختمان پزوهش جهت تحویل پروپوزال اصلاحی مراجعه میکنم ذرها قفل است تا 30 دی تکلیف چیست؟
پاسخ مدیر سایت ۳۰ دی ۱۳۹۵ | ۱۰:۴۱

به سایت شهرک دانشگاهی - ساختمان دانشکده علوم انسانی مراجعه فرمائید

کلیه امور دانشکده درحال انجام می باشد و وقفه ای وجود ندارد

SAMI ۰۲ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۵
باسلام برای انجام امور مالی باید به سایت فلسطین مراجعه کنیم یا شهرک دانشگاهی؟
پاسخ مدیر سایت ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۸:۰۹

سلام

دانشجویان عزیز می توانند برای انجام کلیه امور مالی خود به امور مالی واقع در شهرک دانشگاهی مراجعه نمایند.

علیرضا شمس ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۳:۵۴
با سلام و خسته نباشید لطفا شما تلفن قسمت پایان نامه ها جناب اقای حسینی یا حسنی زاده رو لطف می کنید به علت جابجایی نمی تونم با ایشان تماس بگیرم ممنون می شم
پاسخ مدیر سایت ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۶:۲۹

سلام