گردهمایی پایان سال ۱۳۹۵

۲۶ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۱:۱۷ تصویر
گردهمایی پایان سال ۱۳۹۵

مراسم پایانی سال ۱۳۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با حضور دکتر حیدری نوری ریاست واحد، اعضای هیئت رئیسه، کلیه کارکنان واحد و آموزشکده سما و همکاران بازنشسته واحد برگزار گردید.

در این مراسم، ریاست واحد یاد و خاطره امام (ره) و شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامی را گرامی داشت و ضمن آرزوی سلامت و عزت مقام معظم رهبری، به تجلیل از مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی و یادآوری مجاهدات و خدمات آن مجاهد نستوه پرداخت و با شادمانی از انتصاب آقای دکتر علی اکبر ولایتی به سمت رئیس هیئت مؤسس و هیات امنای دانشگاه، اظهار امیدواری کرد که شتاب رشد و توسعه دانشگاه و رفع مشکلات آن سرعت بیشتری بگیرد.

ایشان با تشکر از کلیه مسئولان، مدیران و کارکنانی که از ابتدای تاسیس واحد به تلاش صمیمانه و مجدانه نموده‌اند، به تشریح سیاستها و برنامه‌های آقای دکتر میرزاده ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی پرداختند و یادآوری نمودند که صرفه جویی در هزینه‌ها و چابک سازی دانشگاه از موضوعات مهم بشمار می‌رود.

دکتر حیدری در ادامه سخن، طرح و برنامه دانشگاه آزاد اسلامی جهت درآمدزایی و کاهش تکیه بر شهریه دانشجویان را تشریح نمود و توسعه پژوهش و مشارکت با شرکتهای دانش بنیان و ترویج تحقیقات بنیادی و ارتباط با صنعت و انعقاد قرارداد با صاحبان طرحهای تحقیقاتی و برون دانشگاهی را که منجر به تولید دانش و ثروت و کسب درآمد شود، از مهمترین رویکردهای دانشگاه شمرد.

وی با اشاره به توسعه تحصیلات تکمیلی و جذب هیات علمی، حرکت در راستای توسعه فرهنگ و اخلاق بر مبنای اصول متعالی اسلام را جزو سیاستهای دانشگاه به حساب آورد و حمایت دانشگاه را از تولیدات علمی و پژوهشی که به تجاری سازی بیانجامد را یادآوری نمود.

ایشان با تشریح وضعیت واحد، ضرورت رعایت الگوهای صححیح مصرف و تجدید نظر در استفاده بهینه از نیروهای انسانی و تجهیزات و آزمایشگاهها و تجمیع دروس و تکمیل مؤظفی اعضای هیات علمی و نظم آموزشی و اداری مناسب و بموقع را از مهمترین ویژگیهای دانشگاه برای جذب دانشجو شمرد.

در پایان مراسم ضمن استماع بیانات معاونین و رؤسای دانشکده‌ها، از همکارانی که بازنشسته شده‌اند با اهدا لوح سپاس، تجلیل به عمل آمد.