دیدار نوروزی دکتر حیدری با دانشگاهیان واحد ساوه

۱۶ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۷ کد خبر : ۱۴۸۴ رویدادهای مهم

دیدار نوروزی دکتر حیدری با دانشگاهیان واحد ساوه

در این دیدار که بین کارمندان و اساتید و اعضای هیات علمی واحد ساوه واقع شد، دکتر حیدری، ریاست واحد ضمن عرض تبریک سال نو و آرزوی سلامت و توفیق برای کلیه همکاران و اساتید محترم واحد، به بیان اولویتهای مطرح شده در هفتاد و یکمین شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت. وی با اظهار مسرّت از حضور جناب اقای دکتر ولایتی در مقام ریاست هیات امناء و هیات موسس دانشگاه اعلام نمود که مهمترین اولویتهای مطروحه توسط ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر میرزاده عبارتند از توسعه پژوهش، پیگیری امور مربوط به شرکت های دانش بنیان، بررسی راهکارهای درآمد زایی دانشگاه، چابک سازی و رعایت صرفه جویی، توسعه و تصویب آزمایشگاه های همکار، استفاده از امکانات واحد ها جهت ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی به بخشهای صنعت، کشاورزی و اداری کشور، نظم در امور آموزشی و اداری و مالی و...

دکتر حیدری پیرو تبیین این سیاستهای مهم سازمان مرکزی، جهت پیشرفت واحد ورفع دغدغه مالی، از تمامی همکاران درخواست نمود که نسبت به مشتری مداری، جذب دانشجو، ارائه خدمات بهتر و همدلی و هماهنگی با یکدیگر اهتمام داشته باشند تا به لطف خداوند در سال ۱۳۹۶ شاهد رشد و بالندگی و رفع مشکلات واحد باشیم.