مراسم جشن میلاد امام علی ع

۲۳ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۲:۱۲ کد خبر : ۱۴۸۸ رویدادهای مهم
مراسم جشن میلاد امام علی ع

جشن میلاد امام علی (ع) و بزرگداشت مقام پدر در واحد ساوه
به مناسبت خجسته میلاد مولای متقیان، امیر مومنان امام علی (ع) مراسم جشنی به همراه تجلیل از برگزیدگان مسابقه و با حضور هیات رئیسه، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه برگزار شد.
در این مراسم دکتر حیدری نوری، رئیس واحد با تبریک فرخنده میلاد با سعادت مولای متقیان به فضایل امام علی (ع) به عنوان الگو و سرمشق بهترین مسیر تعلیم و تربیت پرداخته و گفتند امام علی (ع) از بدو تولد در دامان نبی مکرم اسلام پرورش یافت؛ ایشان در ادامه سخنان افزودند: سخن از شخصیت بی نظیر امام علی (ع) موضوعی نیست که صرفاً اختصاص به ما شیعیان داشته باشد. وی در ادامه به سخن یکی از ادیبان و سخن شناسان و بزرگان اهل سنت اشاره نموده و افزودند: سراسر زندگی مولا مشحون از افتخارات بزرگی بود که هریک از آنها می توانست باعث افتخار و رستکاری انسانهای بزرگ باشد ایشان اظهار امیدواری کردند که همه ما در پیروی از آن رهبر بزرگ شیعیان و الگو برداری از شخصیت والای ایشان قدم برداریم. ایشان در پایان سخنانشان مژده پرداخت یکصدوپنجاه هزار تومان عیدی روز زن و روز مرد را به همکاران نوید دادند.
گفتنی است مولودی خوانی و اهدای جوایز مسابقه از جمله برنامه های جانبی این مراسم بود.