گرامیداشت هفته معلم در واحد ساوه

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۵ کد خبر : ۱۵۰۹ تصویر
گرامیداشت هفته معلم در واحد ساوه

مراسم گرامیداشت هفته معلم در واحد ساوه
این مراسم با حضور آقای دکتر رهنما، معاون محترم برنامه ریزی و امور اقتصاد دانش بنیان سازمان مرکزی و همراهی آقای دکتر اکبری نوری مدیر کل دفتر تعالی و توسعه سازمانی دانشگاه و با حضور اعضای هیات علمی واحد ساوه برگزار شد.
در این مراسم دکتر حیدری نوری رییس واحد ساوه یاد و خاطره استاد شهید مطهری را گرامی داشت و از حضور آقای دکتر رهنما و آقای دکتر اکبری نوری تشکر نموده و ضمن ارسال درود وسلام بر ارواح شهداء و حضرت امام خمینی ره آرزوی توفیق و سلامت مقام معظم رهبری نموده و یاد و خاطره مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی را گرامی داشتند و اظهار امیدواری کرد ند با حضور دکتر ولایتی به عنوان ریاست هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی شتاب پیشرفت در دانشگاه رو به افزایش یابد و با استفاده از تجربیات سیاسی و اجتماعی و آکادمیک ایشان مشکلات دانشگاه بر طرف گردد.
دکتر حیدری نوری با تبریک ریاست دکتر نوریان در مجموعه سر افراز دانشگاه آزاد اسلامی آرزو کردند که با مدیریت ایشان دانشگاه مسیر توسعه و تعالی خود را با گام های بلندتر طی کند.
ریس واحد ساوه همچنین از همکاری مطلوب اعضای هیات علمی در این واحد پرداخت و ایشان را به همکاری همه جانبه در توسعه آموزشی پژوهشی و فرهنگی دانشگاه دعوت نمودند و نسبت به سیاستهای کلی سازمان مرکزی یعنی توسعه پژوهش، صرفه جویی چابک سازی ایجاد شرکت های دانش بنیان همکاری با گروه های فن آور و توسعه پارک فناوری و رعایت مقررات آموزشی اداری و مالی و توضیحات لازم را ارائه نمودند و ضمن بیان شیوه های صرفه جویی اعلام کردند که در اثر تجمیع دو سایت واحد ساوه و استفاده بهینه از نیروی انسانی و کاهش هزینه های انرژی، اضافه کاری و... تاکنون بالغ بر ۳ میلیارد تومان صرفه جویی صورت گرفته است.
دکتر حیدری در مورد تبلیغ جذب دانشجو به تعامل و همکاری با آموزش و پرورش شهرستان ساوه و ایجاد تور سیاحتی دانش آموزان در واحد ساوه اشاره نمودند و اعضای هیات علمی را به ارائه خدمات مناسب و تبلیغ جهت جذب دانشجو و رعایت اصول فرهنگی و اخلاقی فرا خواندند. و آرزو نمودند در فضای رقابتی واحد ساوه سهم ویژ ه ای در جذب دانشجو داشته باشد.
در ادامه دکتر رهنما معاون محترم برنامه ریزی ضمن تجلیل از استادان واحد ساوه به تشریح برنامه ها و سیاستهای سازمان مرکزی و حوزه معاونت برنامه ریزی پرداخت.
ایشان تغییرات مدیریتی دانشگاه را یک فرصت دانست و در مورد توصیه های آقای دکتر ولایتی در مورد کیفیت و توسعه پژوهش و رعایت اصول مالی و اداری و صرفه جویی بیان کرد و اضافه نمود که با همت همکاران و استادان، دانشگاه آزاد اسلامی از کیفیت علمی پژوهشی ویژه ای نه تنها در داخل بلکه در عرصه جهانی برخوردار است.
نگاه هماهنگ و یکپارچه به وضعیت علمی و اداری واداری مالی دانشگاه در سطح کشوررا از اصول پیشه روی سازمان بر شمرد و به نگاه مثبت مقام معظم رهبری و بیاناتشان در مورد دانشگاه آزاد اسلامی اشاره نمودند.
دکتر رهنما سرمایه عظیم انسانی و غیر انسانی دانشگاه آزاد را نعمت الهی دانستند و استفاده از این سرمایه ملی را در مسیر منویات مقام معظم رهبری و چشم انداز راهبردی تعالی جمهوری اسلامی بسیار با اهمیت شمردند.
معاون برنامه ریزی همچنین به توسعه دانش بنیان و پارک های فن آوری اشاره کردند و همکاری همه جانبه استادان را در مسیر پیشرفت های دانشگاه خواستار شدند و در پایان شرکت حد اکثری در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها را گوشزد نمودند و با توجه به اینکه، حماسه حضور در این عرصه سرنوشت ساز می تواند، به تحکیم پایه های نظام جمهوری اسلامی منجر شود، بیان نمودند که انتخاب فردی شایسته، با صداقت و دارای ویژگی های مدیریتی و تهعد به اصول جمهوری اسامی باید مد نظر قرار گیرد.
در پایان مراسم از اعضای هیات علمی شاخص و مدیران گروه ها تجلیل به عمل آمد و با اهدای لوح و شاخه گل از زحمات آنان سپاسگزاری شد.
از برنامه های جانبی هفته معلم حضور در کلاس درس و تکریم مقام استاد و اهدای شاخه گل توسط دکتر حیدری نوری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه بود که موجبات خرسندی و تشکرفراوان استادان و دانشجویان را یه همراه داشت.