نشست تخصصی حقوق زنان شاغل

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۲:۳۶ کد خبر : ۱۵۱۲ اخبار و اطلاعیه ها تصویر
نشست تخصصی حقوق زنان شاغل

نشست تخصصی آشنایی با حقوق زنان شاغل در واحد ساوه

این مراسم با حضور بانوان فرهیخته استان و شهرستان در واحد ساوه برگزار شد.

پیش از برگزاری این نشست جلسه شورای زنان فرهیخته استان برگزار شد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه میزبان واحد های استان مرکزی بود که پس از قرائت دستور کار انتشار نشریه علمی تخصصی با موضوع زنان مورد استقبال مسولین و اعضای شورا واقع شد.سپس بعد از جلسه رابطین واحد ها، نشست تخصصی آشنایی با حقوق زنان برگزار گردید

در این مراسم دکتر حیدری نوری، رییس دانشگاه ضمن خیر مقدم به اعضای شورا و مسولین و مدعوین و بانوان فرهیخته از حضور دکتر بهرامسری، رییس دبیرخانه هیات امنای استان و هیات همراه و همچنین سرکار خانم دکتر شفیعی، رییس شورای زنان فرهیخته استان و همراهانشان تشکر نمودند.

رییس واحد ساوه در مورد فواید آشنایی زنان شاغل با حقوق خود عنوان کردند که نه تنها آشنایی هر فردی با حقوق خود موجبات تنظیم رفتارهای فردی و اجتماعی را فراهم می سازد بلکه آشنایی زنان با حقوق قانونی و فطری خود می تواند باعث تعادل رفتار و گفتار و رعایت حقوق فرد و اجتماع و سازمانی که در آن اشتغال دارد را به نمایش بگذارد.

ایشان حفظ کرامت زن و احترام به زنان را از توصیه های مهم متون دینی و فرهنگی شمردند و تشکیل این جلسه را برای تداوم آشنایی زنان با حقوق خود موثر و مفید دانستند.

در ادامه جلسه خانم دکتر شفیعی، رییس شورای زنان فرهیخته استان از برنامه های شورا و برنامه ریزیهای صورت گرفته گفتند و به اهداف بلند این شورا در رشد علمی بانوان اشاره نمودند؛ اینکه عمده هدف این شورا شناخت قابلیت ها و توانمندیها و متمرکز نمودن اطلاعات بانوان در هر واحد دانشگاهی است.

دکتر کمیلی سخنران این مراسم به حقوق بانوان اشاره کردند و حقوق زنان را در سه گروه مستقل یعنی حقوق زنان؛ خانواده و شاغلین تبیین نمودند.

ایشان در بخشی از صحبتها به استقلال اجتماعی بانوان و امنیت کامل آنان از حیث روانی و اجتماعی اشاره کردند؛ اینکه براورده شدن حقوق بانوان بخشی از سلامت جامعه را تضمین می کند

سرکار خانم دکتر نیوشا از اعضای هیات علمی گروه روانشناسی واحد ساوه موضوع بحث را با تعارضات کار و خانواده آغاز نمودند و از مشارکت زنان گفتند: بانوان در طول ادوار و در فعالیت های مختلف مشارکت عالی داشتند.

ایشان فعالیت های گسترده و حرفه ای زنان را که منجر به مشکلات روحی روانی گشته را تعبیر به تعارض کار نموده نموده و عنوان کردند: یک بانو نقشهای کثیری را در جامعه دارد وظیفه مادری همسری، شغلی و.... این تعدد مسولیت ها خود منجر به کاهش توانائیها و ایجاد آسیب های فراوان می گردد. عضو هیات علمی گروه روانشناسی واحد ساوه به علل اشتغال زنان نیز اشاره کوتاهی نمودند و در پایان سخنرانان به سوالات حضار پاسخ دادند.