شورای معاونین دانشجویی فرهنگی استان مرکزی

۲۶ تیر ۱۳۹۶ | ۱۵:۴۹ کد خبر : ۱۵۵۰ رویدادهای مهم تصویر
شورای معاونین دانشجویی فرهنگی استان مرکزی

شورای معاونین دانشجویی فرهنگی واحد های استان مرکزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

این جلسه با حضور حضرت حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا سلحشورنیا رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه واحد اراک و روسای واحد های نراق، محلات و سایر اعضای شورا در واحد ساوه برگزار گردید.

حضرت حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا سلحشورنیا ضمن تقدیر از واحد ساوه پیرامون مباحث ذیل بحث و بر اجرای آن تاکید نمودند:

شناسایی دانشجویان علاقمند به امور فرهنگی و تجلیل از آنان در برنامه های مختلف دانشگاه باعث ایجاد انگیزه و روحیه نشاط در بین دانشجویان می شود.

استفاده از ظرفیت های قانونی و تقویت واحد های مشاوره در دانشگاه ها و بهره مندی از استادان خبره و دلسوز در اصلاح رفتار موثر است و این احساس مسولیت باعث می شود همگان چشم و گوش دانشگاه بوده و اوضاع را به خوبی رصد نمایند وی از تاثیر گذاری طرح مشاور سیار با استفاده از افراد مجرب سخن گفتند که به خوبی در واحد اراک نیز به اجراء در آمده است.

ایشان بیان داشتند یکی از مباحث مهم و کارساز در دانشگاه بحث کانون تعامل خانواده و دانشگاه است که اگر این موضوع به خوبی اجراء شودزمینه حل و فصل و گشایش بسیاری از مشکلات خواهد بود.

در ادامه پس از قرائت دستور جلسه قبلی توسط ریس شورای فرهنگی و توضیحات معاون دانشجویی فرهنگی واحد اراک پیرامون نشریات دانشجویی دستور العمل سفرهای زیارتی سیاحتی و برنامه ریزی دقیق واحدهای استان در مساله پر اهمیت حجاب و عفاف بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه دکتر حیدری نوری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه سه طرح پیشنهادی را برای این جلسه ارائه نمودند که مورد تصویب و استقبال اعضای جلسه واقع شد.

حیدری نوری بیان داشتند: موضوعات شاخص فرهنگی در هر سال پیش از خطبه های نماز جمعه هر شهر مورد بررسی قرار گیرد تا ضمن آگاهی همگان بهره برداری عمومی صورت پذیرد.

رییس واحد ساوه همچنین تشکیل جلسه ائمه جماعات همه واحد ها به صورت متمرکز در استان یا در یکی از واحد ها را نیز به صورت ترمی یا سالانه پیشنهاد نمودند و محاسن این کار را الگو برداری از کارهای فاخر و شناخت و ارتباط نزدیک روحانیون بر شمردند.

حیدری برگزاری همایش نماز با دعوت از حاج آقا قرائتی و با حضور اساتید، دانشجویان، و کارکنان دانشگاه های استان را همانند اجلاس سراسری نماز از مهمات امور بر شمردند که در راستای ترویج نماز موثر خواهد بود.

از برنامه های جانبی این مراسم برگزاری نماز جماعت ظهر و عصر با سخنرانی حاج آقا سلحشورنیا و ضیافت ناهار بود.