آغاز ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی

۱۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۹:۲۵ کد خبر : ۱۵۵۸ اخبار و اطلاعیه ها تصویر
آغاز ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرگزاری آنا، همه متقاضیان ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون مقطع کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند از اکنون با مراجعه به سامانه مرکز آزمون دانشگاه به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی‌های کامل درباره رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت‌نام در یک رشته / محل مورد نظر خود اقدام کنند.

داوطلبانی که در سامانه این مرکز ثبت‌نام می‌کنند باید با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت‌نام خود از روز شنبه ۲۸ مرداد به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه کنند. زمان شروع به تحصیل این دسته از متقاضیان نیمسال اول ۹۷-۹۶ است.

داوطلبان باید قبل از ثبت‌نام در مورد رشته یا واحد دانشگاهی مورد علاقه خود دقت لازم را داشته باشند، چراکه امکان ویرایش اطلاعات پس از ثبت‌نام قطعی وجود ندارد. داوطلبان در صورت تمایل می‌توانند با تهیه مجدد کارت اعتباری نسبت به ثبت‌نام در رشته یا محل جدید اقدام کنند.

قابل توجه: جزئیات انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراسری در سایت سازمان سنجش

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۹۶ باید با مطالعه دفترچه راهنما از روز ۱۹ مرداد فرم انتخاب رشته آزمون سراسری را تکمیل و ارسال کنند.

زمان ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون در سایر مقاطع (کاردانی پیوسته، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته) متعاقباً اعلام می‌شود.