دیدار و گفتگو با خانواده های شاهد و ایثارگر

۱۴ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۲:۲۶ کد خبر : ۱۵۹۰ رویدادهای مهم
دیدار و گفتگو با خانواده های شاهد و ایثارگر

در سالروز خجسته میلاد با سعادت امام علی النقی الهادی، پیرو هماهنگی مسول ستاد شاهد دانشگاه؛ رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه به اتفاق رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان از جانبازان ۷۰ درصد حاج عباس حسینی، حاج عقیل کرامتی و آزاده سرافراز حاج یدالله صمدی متین دیار و گفتگو کرد.
دکتر حیدری نوری رییس واحد با تبریک هفته دولت و عید آل محمد ص و ایام جشن و سرور اهل بیت ع بیان داشتند: انسان با درک درست از نعمتهای الهی بویژه دو نعمت امنیت و سلامت بهتر و بیشتر به ارزش این دو نعمت ناشناخته پی می برد. ایشان افزودند: به نظر می رسد نعمت امنیت از نعمت سلامت حیاتی تر است چرا که بدون وجود امنیت توسعه سلامت محقق نخواهد شد و ما همه مدیون این عزیزان بزرگوار هستیم که با نثار جانشان به جامعه امنیت دادند و امروز ما در سایه امنیت بخشی این بزرگواران در سلامت هستیم.

در این دیدار تقریباً ۳ ساعته با خانواده ها ی ایثارگران و آزادگان این عزیزان هرکدام به ذکر خاطراتی از دوران دفاع مقدس با همسنگران و یاران همراهشان پرداختند.