شورای معاونین اداری مالی واحد های استان مرکزی

۱۰ آبان ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد خبر : ۱۶۳۶ رویدادهای مهم تصویر
شورای معاونین اداری مالی واحد های استان مرکزی

جلسه شورای معاونین اداری و مالی واحد های استان مرکزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

این جلسه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه و با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی و رییس دبیرخانه استان و معاونین اداری مالی دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی برگزار شد.

در این جلسه ابتدا دکتر رضا حیدری نوری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه ضمن خیر مقدم به آقای دکتر حاجی رئیس محترم دبیرخانه استان و سایر معاونیین اداری مالی استان، در مورد سیاستهای مهم دانشگاه توضیحاتی را ارائه نمودند؛ خصوصاً در حوزه اداری مالی در مورد صرفه جویی و چابک سازی واحد ها اعلام داشتند: با توجه به کاهش دانشجو و کاهش درآمدهای دانشگاه، موضوع مدیریت منظم و دقیق در مورد درآمدها و هزینه ها باید مد نظر قرار گیرد.

رئیس واحد ساوه همچنین در خصوص حضور منظم اعضای هیات علمی و ارایه خدمات با کیفیت تاکید داشتند و به بخشی از اقدامات صرفه جویانه در واحد ساوه نیز اشاره نمودند.

در ادامه جلسه، مباحث ویژه ای که در دستور کار اعضای جلسه بود، مطرح شد و محورهای مورد بحث بدین شرح مورد تبادل نظر قرار گرفت.

• در راستای صرفه جویی و کارایی منظم، در صورت عدم استفاده پرسنل واحدها از مرخصی سالانه مرخصی ها قابل بازخرید نمی باشد
  • تاکید بر پیگیری و اخذ شهریه دانشجویان بدهکار
  • کلیه واحدها و مراکز آموزشی استان از اساتیدی که در واحدها بیتوته دارند نسبت به دریافت هزینه اسکان اقدام لازم را معمول دارند.
  • در اجرای منظم و دقیق امور نسبت به حضور و غیاب اعضای محترم هیات علمی اقدام لازم صورت پذیرد.

در این جلسه همچنین تصمیمات مناسب در راستای استفاده بهینه و راه کار های مناسب بر درآمد زایی و خدمات خوب در واحدها پیشنهاد شد که ازجمله ی این پیشنهادات، تصمیم گیری در مورد وضعیت همکاران متقاضی درخواست بازنشستگی با سابقه کاری بالای ۲۵ سال خدمت که می توانند با ۶۰ روز پاداش سالانه نسبت به بازخرید خود اقدام نمایند.