همایش اساتید بسیجی

۰۸ آذر ۱۳۹۶ | ۰۷:۵۵ کد خبر : ۱۶۵۳ رویدادهای مهم تصویر
همایش اساتید بسیجی

همایش اساتید بسیجی با حضور دکتر گنجی پیرامون تقابل انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت با استکبار جهانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه برگزار شد.

در هفته بسیج جلسه تحلیل و بررسی اوضاع منطقه و محور مقاومت با حضور دکتر گنجی و با حضور ریاست واحد و استادان بسیجی در سالن دانشکده علوم انسانی و در جمع میهمانان دیگر برگزار گردید.

در این جلسه دکتر رضا حیدری نوری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با تبریک هفته بسیج و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر و پاسداشت مجاهدات ایثارگران و آزادگان سرافراز پیروزی محور مقاومت را در کشورهای عراق و سوریه تبریک گفتند.

ایشان بسیج را که یادگار ارزنده امام راحل ره است؛ پشتوانه بزرگ انقلاب و کشور دانستند و آنان را الگوی مناسبی برای همه کشورهای اسلامی برشمردند.

در ادامه دکتر عبدالله گنجی به تشریح زیر ساخت ها و فضای حاکم بر منطقه پرداختند و به چگونگی تشکیل نیروهای مردمی و تشکلهای بسیج جمهوری اسلامی در عراق و سوریه نیز اشاره نمودند و نقش آنها را در پیروزی بر تکفیرها و داعش خاطر نشان نمودند.

وی به رهبری حکیمانه و عالمانه مقام معظم رهبری مد ظله العالی در پیروزی مقاومت و تاثیر گذاری دوچندان بر روحیه محور مقاومت نیز اشاره کردند و سپس به طرحها و اهداف استکبار جهانی در سازماندهی نیروهای تکفیری و داعش پرداخته و افزودند همچنان توطئه توسط مزدوران منطقه و حامیانشان ادامه دارد و ما نباید نسبت به این موضوع غفلت کنیم.

دکتر گنجی همچنین به خنثی سازی توطئه تجزیه عراق و تشکیل حکومتی جدید در منطقه نیز اشاره کردند که برای کشورهای اسلامی و خاورمیانه مایه تفرقه و آسیب جدی است.

ایشان با تشریح افکار و اندیشه ها و عقاید وهابیت و سلفی ها تضاد و تقابل آنها را با تشیع از موارد تفرقه افکنانه برشمردند.

در ادامه، جلسه پرسش و پاسخ پیرامون مسائل مطرح شده برگزار گردید و سپس با حضور در مراسم پرفیض جماعت این مراسم پایان یافت.

از دیگر برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در هفته بسیج حضور دانشگاهیان در مراسم گلباران مزار شهدای گمنام مسجد انقلاب و مراسم گلباران مزار شهدای امامزاده سید علی اصغر بود (بنا به گزارش تصویری)