تبریک هیات رئیسه به مناسبت روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد خبر : ۱۶۵۸ رویدادهای مهم تصویر
تبریک هیات رئیسه به مناسبت روز دانشجو

به مناسبت شانزدهم آذرماه، روز دانشجو هیات رئیسه دانشگاه با حضور در کلاس های درس این روز را با تقدیم شاخه گل و شیرینی تبریک گفتند.

شانزدهم آذرماه که یاد آور دلاورمردیها و رشادت های سه تن از دانشجویان آزادیخواه و استکبار ستیز است. در کارنامه همیشه درخشان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همیشه جاوید خواهد ماند.

هیات رئسیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه همه ساله با حضور در کلاسهای درس یاد و خاطره ی شهدای دانشجو را گرامی داشته و با برگزاری برنامه های چون مراسم جشن، سخنرانی و کارگاه های آموزشی این روز را بزرگ می دارد.

امروز شانزدهم آذرماه نیز هیات رئیسه دانشگاه ضمن حضور در کلاسهای درس با تبریک عید مسلمان و خجسته میلاد نبی اکرم ص و رئیس مذهب شیعه حضرت امام جعفر صادق ع و تبریک ویژه روز دانشجو از تلاشهای بی وقفه استادن در طول تحصیلی تشکر نموده و برای دانشجویان آرزوی موفقیت نمودند.