مراسم گرامیداشت نهم دی

۱۰ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۶ کد خبر : ۱۶۷۸ رویدادهای مهم تصویر
مراسم گرامیداشت نهم دی

مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامی با حضور اساتید، برخی از دانشجویان و کارکنان و میهمانان و مدعوین و روسای ادارات و دانشگاهها ی شهرستان ساوه برگزار شد.

در این مراسم دکتررضا حیدری نوری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با اشاره به اهمیت بصیرت اظهارداشت: نهم دی روز بصیرت ومیثاق امت با ولایت است،

ایشان با تبیین واژه ی بصیرت افزودند این واژه علاوه بر معنای لغوی که به معنی دانایی، بینش، عقل می اشد؛ دارای معنای جامع تر و کاملتری نیز هست وآن یعنی نور قدسی که در قلب انسان است که موجب دیدن باطن اشیاء می شود به طوری که انسان قادر می شود پشت صحنه را هم ببیند ودر این میان اولین قشری که باید به بصیرت معروف باشند دانشگاه و قشر فرهیخته است که علاوه بر اینکه باید خودمان بهترببینیم؛ دیگران را هم به درست فهمیدن و درست نگاه کردن دعوت کنیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی ساوه تصریح کرد: ما یک منافع ملی مشترک داریم و یک قانون اساسی و براساس این قانون حول یک محور که محور محکم ولایت فقیه است جمعیم و می دانیم که این اختلاف سلیقه ها نمی تواند نظام را خدشه دار کند؛ چرا که مشترکات و هدف ما یکی است و ما این را بعد از ۴۰ سال تجربه کردیم و اگر وحدت باشد حکومت های پوشالی هیچ کاری به فضل الهی نخواهند و نتوانند انجام دهند.

وی ادامه داد :۱۷ هزار انسان بی گناه ما را ترور کردند، حال مدعی هستند با کمک برخی از اختشاشات می توانیم براین ملت حکومت کنیم.

ایشان با خطاب قرار دادن اجانب گفتند: شما به هر ابزاری برای براندازی نظام اسلامی متوسل شدید، این کشوردستاورد خون هزاران شهید و جانباز است.و سرافراز و جاوید خواهد ماند.

سخنران ویژه ی مراسم گرامیداشت، سرهنگ بیگ محمدی مسئول بازرسی سپاه روح الله استان مرکزی بودند که در مراسم گرامیداشت ۹ دی بر ضرورت حفظ وحدت در جامعه بویژه جامعه دانشگاهی تاکید کرد و افزود: دانشگاه جایگاه مهمی دارد و باید خروجیی دانشگاه باعث سازندگی و برطرف کننده مشکلات در جامعه باشد.

وی افزود: فتنه فقط در داخل کشورومربوط به امروز نیست دشمنان در طول زمان به ابعاد مختلف ارزشهای نظام ما را نشانه گرفته ولی با رهنمودهای مدبرانه ولایت فقیه و بصیرت مردم خنثی شده است

سرهنگ بیگ محمدی تصریح کرد: ملاک انسانها صرفاً تحصیل در دانشگاه نیست بلکه ملاک رفتاری است که ما با آن تربیت شویم؛ متاسفانه امروز ذهن فرزندان ما با فرهنگ غرب عجین شده واین دانشگاه است که باید با تربیت وگسترش فرهنگ اسلامی، اسلام ناب محمدی را به نسل امروز و اینده منتقل کند.

وی افزود: این دانشگاه و مراکز علمی است که باید تفاوت انقلاب اسلامی که یک انقلاب فرهنگی است و رسالت آن خدا محور ومبتنی بر اسلام ناب محمدی است در مقابل حکومت استکبار که رهبر آن شیطان است را برای جوان و نسل امروز بازگو کند.

وی ادامه داد: تجمعات خیابانی فقط به دلیل محرومیت و فقر اقتصادی نیست، بلکه عامل این تجمعات بی عدالتی و بی تدبیری برخی مسئولین در مدیریت جامعه است، امریکا یک حکوت پوشالی است که به کمک صهیونیست ها اداره می شود، چرا باید با بی تدبیری عرصه را برای اجرای نقشه های دشمن فراهم کنیم؟

مسول بازرسی سپاه روح الله استان مرکزی خاطرنشان کرد: مساجد، مدارس و دانشگاه های ما باید به عنوان الگو معرفی شوند، چرا که پایه و اساس جامعه در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی فرهنگ است، وقتی فرهنگ جامعه اسلامی باشد آن زمان است که می توانیم در همه حوزه ها به شکوفا برسیم