پیام دانشگاهیان به هموطنان و ساوجیان عزیز

۱۱ دی ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۶ کد خبر : ۱۶۷۹ اخبار و اطلاعیه ها تصویر
پیام دانشگاهیان به هموطنان و ساوجیان عزیز

با سلام به هموطنان و ساوجیان عزیز

سلامت و امنیت دو هدیه ارزشمند الهی است که جز با از دست دادن آنها نمی توان به ارزش و اهمیت آنها پی برد.

دو نعمت بزرگ که توسعه همه جانبه فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، علمی و آسایش و آرامش ملت در گرو وجود آنهاست.

در فضای نا امن و محیط آشفته نه تنها احقاق حق و مطالبات قانونی غیرممکن است بلکه فرصتی فراهم می شود که با هنجار شکنیهای غیرمنطقی، حقوق بیشتری از ملت پایمال شود.

نگاهی عمیق و دقیق نشان می دهد که در پشت صحنه حوادث تفرقه انگیز و ساختار شکن و دور از عقلانیت، چه کسانی و با چه انگیزه ای ایستاده اند. آنها که هیچگاه با مال و فکر و قدرت و جان خود و فرزندانشان، در حمایت از این آب و خاک هیچ هزینه ای نکرده اند چگونه می توانند به سرنوشت و سعادت این ملت بیاندیشند؟

پناه بردن آنها به دامن صدام و اربابان استعمارگرش، در روزگاری که بر سر این ملت مظلوم بمب و موشک ریخته می شد چه توجیهی داشت؟

به نظر شما آیا ایجاد آشوب و تخریب زیرساختهای اساسی کشورها توسط جنایتکاران استعمارگر، می تواند در عراق و سوریه و یمن متوقف شود و یا اینکه در هر سرزمین دیگری می تواند اتفاق بیافتد؟

علت اینکه نمی خواهند زهر شکست داعش به جان دشمنان امت اسلامی و شیرینی آن به کام دوستان ملت مسلمان این کشورها بنشیند چیست؟

دل کدام ایرانی به وجود ناامنی و رفتار خسارت بار راضی است و کدام چشم می تواند شاهد نابسامانی و هرج و مرج و سلب آسایش مردم باشد؟

ملتی که هنوز صدای غرش تانکها و هواپیماهای دشمن و ناله های صدها هزار شهید و جانباز و ایثارگر در گوشش طنین انداز است به حفظ دستاوردهای پاکترین خونهای ریخته شده در مسیر استقرار این نظام مقدس با تمام توان خواهد کوشید.

مردم اصیل و نجیبی که سیاهترین و هولناکترین حوادث تلخ تاریخ را از سرگذرانده و با پیشینه ای خدا پرستانه و خرد ورزانه و فرهنگ و تمدنی بی نظیر در عرصه جهانی درخشیده اند، مجال تفسیر خوابهای آشفته مزدورانی همچون آل سعود بی فرهنگ و دیگر بدخواهان را در این سرزمین مقدس نخواهند داد.

خطاب این سخن به تمامی اقشار و مردم عزیز ایران اسلامی اعم از جوانان، دانشگاهیان، فرهنگیان، کارگزاران، روحانیان، مدیران، اصناف، ایثارگران، خانواده معظم شهدا و تمامی کسانی است که دل در گرو سعادت و خوشبختی این ملت دارند و آن سخن این است که: اختلاف سلیقه ها و احقاق حقوق نباید آنچنان غبار انگیز باشد که حفظ منافع مشترک و وحدت ملی و کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی را از چشمان ما پنهان کند.

لذا ضمن دعوت کلیه هموطنان و همشهریان عزیز به حفظ آرامش و هوشیاری و وحدت، اعلام می داریم که با تمام توان در صیانت از اصول و ارکان و رهبری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستاده ایم و هرگونه حرکت تفرقه انگیز را که امنیت ملی و اتحاد و انسجام ملت شهیدپرور را مخدوش نماید محکوم نموده و در مقابله با آن از هیچ اقدامی فروگذار نخواهیم کرد.

اساتید، کارمندان، دانشجویان، انجمن های علمی، بسیج دانشجویی، بسیج اداری، بسیج اعضای هیات علمی،

گروه معارف اسلامی، اعضای هیات رئیسه و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه