آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت برای ۴ مقطع دانشگاه آزاد اسلامی

۱۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۵ کد خبر : ۱۶۸۳ اخبار و اطلاعیه ها تصویر
آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت برای ۴ مقطع دانشگاه آزاد اسلامی

تکمیل ظرفیت برای ۴ مقطع دانشگاه آزاد اسلامی / آغاز ثبت نام از نیمه دوم دی ماه

سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از تکمیل ظرفیت این دانشگاه برای ۴ مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای خبر داد.

دکتر امیررضا شاهانی در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی با اعلام این مطلب افزود: ثبت نام برای تکمیل ظرفیت دوره های کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای دانشگاه آزاد اسلامی از نیمه دوم دی ماه آغاز می شود.

وی ادامه داد: ظرفیت دوره های دکتری حرفه ای (پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی و داروسازی) در مرحله تکمیل ظرفیت بسیار محدود است.

سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: در مرحله تکمیل ظرفیت دوره های کارشناسی ارشد نیز حدود ۶۰ هزار ظرفیت تعیین شده است.

دکتر شاهانی اظهار داشت: ظرفیت پذیرش برای دوره های کارشناسی با آزمون محدود است اما در دوره های کارشناسی بدون آزمون محدودیتی وجود ندارد.