آرامش و آسایش در ایام امتحانات

۱۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۳ کد خبر : ۱۶۸۴ اخبار و اطلاعیه ها تصویر
آرامش  و آسایش در ایام امتحانات

با آغاز امتحانات نیمسال اول ۹۶-۹۷ طرح تلاوت آیات نور، دقایقی قبل از شروع امتحانات در سالن های برگزاری امتحانات انجام می شود.

در راستای انس بیشتر همکاران و اساتید عزیز و آرامش خاطر دانشجویان ارجمند همزمان با شروع ساعات امتحانات، دقایقی، آیاتی از سوره های مبارکه قرآن تلاوت می شود تا از برکات معنوی و روحی قرآن کریم بهره لازم برده شود.

ضمناً برای آگاهی بیشتر و در راستای صیانت از حقوق شهروندی شیوه نامه و آئین نامه امتحانات و برخی از قوانین و مقررات آموزشی در معرض دید دانشجویان قرار گرفته است.

گفتنی است امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه از شانزدهم دیماه شروع شده و تا پایان دی نیز ادامه دارد.

همچنین همه روزه در ایام کاری طرح تلاوت نور با قرائت یک صفحه از قرآن کریم برای تامل و تدبر در آیات روح بخش کلام وحی به روش ترتیل در نمازخانه دانشگاه، بین نماز ظهر و عصر تلاوت می شود.