دومین جشنواره شیخ طبرسی

۱۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۶ کد خبر : ۱۶۸۵ اخبار و اطلاعیه ها تصویر
دومین جشنواره شیخ طبرسی

دومین جشنواره شیخ طبرسی (جایزه علامه طباطبایی) با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، پژوهشکده قرآن و عترت با همکاری واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی دومین جشنواره شیخ طبرسی (جایزه علامه طباطبایی) را با هدف انتخاب آثار برتر اعضای هیات علمی و روحانیون شاغل در دانشگاه که در سال‌های ۹۴ و ۹۵ با موضوع قرآن و عترت انتشار یافته را برگزار می‌کند.

اعضای هیات علمی و حوزویان شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی دارای مدرک سطح ۳ به بالا می‌توانند آثار مکتوب قرانی و حدیثی خود مربوطه سال‌های ۹۴ و ۹۵ را در قالب‌های زیر به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

۱. کتاب تالیف‌شده در حوزه قرآن و حدیث

۲. طرح پژوهشی پایان‌یافته مرتبط با قرآن و حدیث

۳. پایان‌نامه دفاع‌شده کارشناسی‌ارشد و دکتری مرتبط با قرآن و حدیث

۴. مقاله قرآنی و حدیثی چاپ‌شده در نشریات علمی، پژوهشی یا isi

شرکت‌کنندگان باید یک نسخه از اثر خود را به همراه مشخصات کامل دانشگاه، شماره تماس و نشانی پست الکترونیک به دبیرخانه به نشانی تهران، انتهای بزرگراه ستاری، میدان دانشگاه، سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، ساختمان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، طبقه هفتم، پژوهشکده قران و عترت ارسال کنند.

شرکت‌کنندگان تا ۱۷ بهمن امسال برای ارسال آثار خود فرصت دارند و خود جشنواره در نیمه اول اسفند امسال برگزار خواهد شد.