دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران در دهه مبارک فجر ۹۶

۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۲ کد خبر : ۱۷۱۶ رویدادهای مهم
دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران در دهه مبارک فجر ۹۶

همزمان با ایام مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه جناب آقای دکتر حیدری نوری، جمعی از مسئولین دانشگاه با خانواده های معظم جانبازان و ایثارگران از نزدیک دیدار و گفتگو نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حیدری نوری گفت: این سلسله دیدارهادرراستای تجلیل و پاسداشت یاد و خاطره جانفشانی ها و ایثارگری های شهدای جان بر کف عرصه ۸ سال دفاع مقدس صورت می گیرد تا با روح بلند آنان که با بزرگ منشی، همواره دغدغه اسلام را داشتند، بیعت دوباره کنیم.

حیدری نوری ضمن تجلیل از صبر و استقامت خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، خون شهیدان والا مقام را مایه قوام و ثبات درخت انقلاب برشمرد و افزود: اینگونه مراسم و مناسبتها بهانه ای برای تجدید پیمان با آرمانهای امام و انقلاب می باشد.

وی یادآورشد: این دیدارها در طول سال و در فواصل زمانی و مناسبتهای مختلف انجام خواهد شد و امیدواریم این اقدام حرکت مثبتی در راستای شناسایی مشکلات احتمالی فرزندان این عزیزان که جزو دانشجویان این مجموعه دانشگاهی هستند، باشد.