بازدید ریاست دانشگاه از دبستان و دبیرستان دوره اول پسرانه سما

۱۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۷ کد : ۱۷۴۷ تصویر
بازدید ریاست دانشگاه از دبستان و دبیرستان دوره اول  پسرانه سما

ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه از دبستان و دبیرستان دوره اول پسرانه سما بازدید کرد
آقای دکتر رضا حیدری نوری در تاریخ ۹ اسفند ماه سالجاری از دبستان و دبیرستان دوره اول پسرانه سما واحد ساوه بازدید کرد.
آقای دکتر رضا حیدری نوری هدف از این بازدید را بررسی مسایل و مشکلات مدارس ابتدایی و دوره اول متوسطه پسرانه سما عنوان کرد و افزود: با وجود امکانات و تجهیزات و کادر آموزشی مناسب در سما واحد ساوه، انتظار توسعه و پیشرفت روز افزون از سما در زمینه های مختلف علمی و پژوهشی است.
وی افزود: با عنایت خداوند متعال و تلاش و جدیت مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی و سما شاهد توسعه و بهر برداری از زیربناهای اساسی از قبیل ساختمانها و کارگاهها و آزمایشگاهها به نحو مطلوب در سطح مدارس سما میباشیم و زمینه برای توسعه کیفی در سما مهیا میباشد.
ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در ادامه با حضور در کلاسهای درسی دانش آموزان بر آموزش ادبیات فارسی در مدارس تاکید کرد و گفت: باید در آموزش دقیق زبان فارسی به عنوان زبان رسمی کشور توجه بیشتر شود.
وی همچنین با حضور در اتاق قصه از مسئولین دبستان پسرانه در را ه اندازی شهر قصه تقدیر کردند.
دکتر حیدری نوری در پایان ابراز امیدواری کرد: با همدلی و همزبانی کلیه همکاران و مسئولین شاهد رشد و شکوفایی علمی، پزوهشی و فرهنگی در سما باشیم.