برگزاری کارگاه "آشنایی با کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره"

۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۰ کد : ۱۷۴۹ رویدادهای مهم تصویر
برگزاری کارگاه "آشنایی با کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره"
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، در کارگاه "آشنایی با کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره" که با حضور رئیس، معاونین و اعضای هیئت علمی حوزه علوم انسانی و معارف دینی این دانشگاه برگزار گردید، دکتر علی اکبر مسگر معاون حمایت و گفتمان سازی این دبیرخانه، در خصوص چیستی، چرایی و چگونگی کرسی نظریه پردازی به ارائه سخنرانی پرداخت.

دکتر مسگر با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این جلسه تبیین نقش و ضرورت برگزاری انواع کرسی ها است، گفت: سابقه تشکیل دبیرخانه هیأت حمایت به یک دهه قبل باز میگردد که موارد مربوط به حمایت از آندسته از اندیشورزان و صاحبنظرانی که دارای نقد، نظریه و نوآوری هستند را دنبال و پیگیری میکند.

دکتر مسگر افزود: بنابراین اساتیدی که در حوزه علوم انسانی و معارف دینی دارای حرف جدیدی هستند میتوانند به ارائه طرحنامه به شورای نظریه پردازی دانشگاه آزاد و یا دبیرخانه هیأت حمایت اقدام ورزند.
معاون حمایت و گفتمان سازی دبیرخانه هیأت حمایت ادامه داد: پنج شورای تخصصی علوم اجتماعی، علوم رفتاری، علوم عقلی، علوم نقلی، و هنر، معماری و شهرسازی ماهیانه جلسات منظمی برگزار میکنند و در این جلسات طرحنامه های واصله را ابتدا ممیزی اولیه و سپس به چند ارزیاب مرتبط با موضوع، جهت اعلام نظر ارجاع میدهند.

وی افزود: چنانچه اساتید ارزیاب نظر موافق در خصوص ایده طرحنامه داشته باشند، شوراهای پنجگانه با معرفی کمیته داوران و کمیته ارزیابان زمینه لازم برای برگزاری پیش اجلاسیه آن طرحنامه را فراهم میکنند.
دکتر مسگر ادامه داد: دانشگاه ها و یا سایر مراکز علمی به عنوان میزبان برنامه اجلاسیه نقش مهمی در بسط و ترویج این فضا دارند و میتوانند با دعوت از اساتید گروه برای شرکت در نشستهای اینچنینی، سایر اساتید را ترغیب به ورود حوزه کرسی های نظریه پردازی کنند.
پس از این نشست اعضای حاضر در جلسه به طرح سوالات خود پرداختند.
همچنین در این روز، نشستی با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه به عنوان عضو شورای نظریه پردازی استان مرکزی و معاونین و مدیران پژوهشی این دانشگاه برگزار شد و در این جلسه بر چگونگی ترغیب و ایجاد بستر لازم برای حضور بیشتر اساتید در حوزه کرسی های نظریه پردازی و کرسی های ترویجی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.