تمدید مهلت انتخاب واحد نیمسال دوم تحصیلی

۱۴ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۷ کد : ۱۷۵۰ رویدادهای مهم
تمدید مهلت انتخاب واحد نیمسال دوم تحصیلی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با توجه به مجوز صادر شده از طرف سازمان مرکزی دانشگاه انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۷-۹۶ روز های دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه مورخ ۱۴ لغایت ۱۶ اسفندماه تمدید شد. دانشجویان ورودی بهمن ماه ۹۶ که موفق به انتخاب واحد نشده اند در این فرصت می توانند جهت اخذ دروس به کارشناسان گروه های آموزشی مراجعه کنند و همچنین پذیرفته شدگانی که موفق به ثبت نام نشده اند نیز در این فرصت می توانند درصورت تکمیل فرایند ثبت نام جهت انتخاب واحد به کارشناسان گروه های آموزشی کنند.
همچنین ورودی های نیمسال های قبلی دانشگاه که از انتخاب واحد جا مانده اند (ازجمله اخذ آزمون جامع و پایان نامه و رساله و غیره) می توانند جهت بررسی و تعیین تکلیف انتخاب واحد درخواستهای خود را به دفاتر روسای آموزش دانشکده خود ارائه نمایند.
لازم به توضیح است دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی که متقاضی اخذ دروس به صورت معرفی به استاد هستند از این قاعده مستثنی می باشند و با مراجعه به کارشناس گروه و طی مراحل قانونی دروس این دانشجویان در طول ترم قابل اخذ می باشد.
بدیهی است این مهلت به هیچ وجه قابل تمدید نبوده و انتخاب واحد بعد از این مهلت انجام نخواهد شد و عواقب تاخیر در انتخاب واحد و ثبت نام متوجه دانشجو خواهد بود.