در دانشگاه آزاد اسلامی و مجموعه سما هیچ کس سهامدار نیست

۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۲۱:۰۴ کد : ۱۷۵۹ رویدادهای مهم
در دانشگاه آزاد اسلامی  و مجموعه سما هیچ کس سهامدار نیست

دکتر رضا حیدری نوری درمراسم پایان سال و جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) عنوان کرد:
"در دانشگاه آزاد اسلامی ومجموعه سما هیچکس سهامدار نیست"
مراسم پایان سال و جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت سما واحد ساوه، مسئولین اداره آموزش و پرورش شهرستان ساوه، اولیاء، مربیان و دانش آموزان دبیرستان دوره دوم متوسطه سما در تاریخ ۲۰ اسفند ماه سالجاری در سالن اجتماعات آموزشکده سما برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سما در این مراسم ابتدا خانم زهره باباجانی مدیر محترم دبیرستان دوره دوم دخترانه سما ضمن عرض خیر مقدم به ارائه گزارش پیرامون فعالیتهای سما پرداخت.
در ادامه دکتر رضا حیدری نوری ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن تقدیر و تشکر از اعتماد اولیاء محترم دانش آموزان و دانشجویان در ثبت نام فرزندان خویش در مدارس سما گفت: باید قدر دان مردم خوب ساوه باشیم و در جهت آموزش و تربیت فرزندان این مرز و بوم که آینده سازان ایران اسلامی میباشند، تمام سعس و کوشش خود را به عمل آوریم.
ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه به امکانات و تجهیزات دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک ارگان مردم نهاد مجهز به کلیه امکانات و تجهیزات در خدمت مردم عزیزمان میباشد و در آن هیچکس سهامدار نیست و کلیه امکانات آن متعلق به مردم همان شهر میباشد.
دکتر رضا حیدری نوری در ادامه به شهریه های دریافتی از دانشجویان اشاره و گفت: کلیه شهریه های دریافتی دانشجویان و دانش آموزان در جهت ارائه خدمات مطلوب به دانشجویان و دانش آموزان هزینه میشود.
اجرای موسیقی سنتی و مدیحه سرایی توسط مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر برنامه های این مراسم بود و در پایان از دانش آموزان فعال علمی، فرهنگی با اهداء لوح تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است: در این مراسم در جهت حفظ آیین های سنتی ایران اسلامی، سفره هفت سین به همت اولیاء دانش آموزان برپا شد.