کمیته مشورتی کارکنان در واحد ساوه تشکیل شد

۲۲ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۰ کد خبر : ۱۷۷۲ اخبار و اطلاعیه ها تصویر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، پیرو مصوبه شورای اداری واحد، کمیته مشورتی کارکنان این واحد دانشگاهی تشکیل گردید.

در اولین جلسه این کمیته با حضور دکتر حیدری نوری رئیس واحد و تعداد ۵۰ نفر از کارکنان؛ اهداف کلی تشکیل کمیته تبیین گردید

دکتر حیدری نوری ضمن تقدیر از حضور حداکثری کارکنان اظهار داشت: اعضای این کمیته می بایست ظرفیت خود را دو چندان نموده و با ایجاد این کمیته همدیگر را در زندگی کمک نمائیم.

وی بیان داشت: اعضای کمیته با شنیده ایده و نظرات سایرین بصورت کارشناسی به تحلیل موضوع پرداخته و پس از آن توسط حلقه واسط کارکنان و شورای اداری موضوع در جلسات هیأت رئیسه مطرح شود و بالتبع آن پس از نظریه شورا راه حل مناسبی اتخاذ گردد.

در ادامه جلسه هریک از کارکنان نظرات و پیشنهادات خود را بیان نمودند و مقرر گردید در جلسه آتی تعداد ۹ نفر از اعضای اصلی کمیته توسط کارکنان انتخاب و معرفی شوند.