مراسم تجلیل از جوان برتر

۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۴ کد خبر : ۱۷۷۹ اخبار و اطلاعیه ها تصویر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه بمناسبت میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مراسم جشن با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان و دکتر رضا حیدری نوری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در نمازخانه شهرک دانشگاهی خاتم الانبیاء (ص) برگزار گردید.

دکتر حیدری نوری با اشاره به ویژگیهای شخصیتی حضرت علی اکبر (ع) گفت: فرزند بزرگ امام حسین (ع) در مدینه متولد شد مادر بزرگوار ایشان لیلا دختر ابی مره است. لیلا برای امام حسین (ع) پسری آورد رشید، دلیر، زیبا، شبیه ترین کس به رسول خدا صلی الله علیه و آله، رویش روی رسول (ص)، و گفت و گویش، گفت و گوی رسول خدا صلی الله علیه و آله بود.

وی در ادامه افزود: حضرت علی اکبر (ع) اولین شهید عاشورا از بنی هاشم بود، شجاعت و دلاوری، حضرت علی اکبر (ع) و رزم آوری و بصیرت دینی و سیاسی او در سفر کربلا به ویژه در روز عاشورا تجلی کرد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه اظهار داشت: داشتن ادب و احترام، ظاهر زیبا و خوب حرف زدن را از ویژگیهای یک جوان دانست و ابراز امیدواری کرد جوانان این مرزو بوم با تاسی به حضرت علی اکبر (ع) در دوران جوانی به عبادت بپردازند.

در پایان مراسم از تعدادی از دانشجویان برتر مسابقات قرآن و عترت دانشگاه اسلامی با اهدا لوح و هدیه تقدیر به عمل آمد.