قهرمانی مقتدرانه واحد ساوه در مسابقات تنیس روی میز اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۰ کد خبر : ۱۷۹۷ تصویر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه سومین دوره مسابقات تنیس روی میز اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در تاریخ ۲۳/‏۰۲/‏۱۳۹۷‬ به میزبانی واد خمین برگزار گردید.

در این دوره از مسابقات ۵ تیم از واحدهای خمین، اراک، ساوه، محلات و آشتیان شرکت داشتند که تیم‌ها به صورت دوره‌ای به مسابقه پرداختند و پس از انجام ۱۰ بازی تیمی، تیم‌های ساوه، اراک و آشتیان به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.

در ادامه مسابقات به صورت انفرادی پیگیری شد که آقایان سید جلال رستگار از واحد ساوه مقام اول، حمیدرضا ثمری خلج از واحد ساوه مقام دوم و محمود جمالی و رضا کشوری از واحد اراک مشترکاً مقام سوم را کسب کردند.

اعضای تیم واحد ساوه: ۱- حمیدرضا ثمری خلج ۲ – سید جلال رستگار فاطمی ۳- محمدصادق اسحاقی

مربی و سرپرست: شاهپور قنبری