برنامه زمانبندی انتخاب واحد ترم تابستان۹۷

۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۹ کد : ۱۸۱۲ رویدادهای مهم
برنامه زمانبندی انتخاب واحد ترم تابستان۹۷

تذکرات مهم انتخاب واحد تابستان ۹۷-۹۶ (رشته‌های غیر پزشکی)

• ثبت نام دوره تابستان در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ ۱۶/‏۰۴/‏۹۷لغایت ۲۱/۴/۹۷ و شروع کلاس‌های درسی نیزازتاریخ ۲۳/‏۰۴/‏۹۷لغایت ۱/۶/۹۷ (شش هفته اموزشی) بدون احتساب زمان ثبت نام و امتحانات ادامه می‌یابد.
  • زمان برگزاری امتحانات از تاریخ ۰۳/‏۰۶/‏۹۷لغایت ۹۷/۶/۰۷ می‌باشد.
  • تعداد کل ساعات تدریس دروس نظری و عملی در دوره تابستان طی شش هفته آموزشی اجرا می‌شود.
  • تعداد تشکیل جلسه کلاس‌ها ۱۶ هفته که برای هر درس درهفته حداکثر سه جلسه در نظر گرفته می‌شود.
  • حداکثر تعداد واحدهای درسی قابل اخذ در دروه تابستان برای مقاطع مختلف تحصیلی به شرح زیر می‌باشد:

مقطع

کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)

کارشناسی ارشد

دکتری تخصصی

حداکثر تعداد واحد انتخابی

۸ واحد

دو درس جبرانی مقطع پایه (کارشناسی) حداکثرتاسقف ۶ واحد

--

• برای دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی که با حداکثر ۱۰و احد درسی فارغ التحصیل می‌شوند، اخذ ۱۰و احد در دوره تابستان بلامانع می‌باشد.
  • اخذ دروس وصیت نامه امام (ره) و روخوانی قرآن کریم علاوه برحداکثر تعداد ۸ واحد بلامانع می‌باشد.
  • شهریه دوره تابستان برای دانشجویان دوره‌های کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد حداکثر تا ۶ واحددرسی، یک دوم شهریه ثابت به علاوه شهریه متغیر هر واحد درسی می‌باشد. در صورتی که دانشجو بیش از ۶ واحد انتخاب داشته باشند دو سوم شهریه ثابت به علاوه شهریه متغیر هر واحد درسی می‌باشد.
  • کلیه دانشجویان در مقاطع کاردانی, کارشناسی و کارشناسی ارشد می‌توانند در واحد محل تحصیل یا یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور (فقط در یک واحد دانشگاهی) با موافقت گروه تخصصی و معاونت آموزشی واحد دانشگاهی مبدا، ثبت نام نمایند.

اخذ درس / دروس در واحد مقصد منوط به ارائه معرفی نامه از واحد مبدا (به همراه لیست دروس) می باشدو بدون معرفی نامه واحد مبدا اعتباری نداشته وقابل قبول نخواهد بود.

• رعایت پیش نیازی و هم نیازی دروس در انتخاب واحد دانشجویان الزامی می‌باشد.
  • اخذ / تمدید پایان نامه برای مقاطع کارشناسی ارشد در دوه تابستان امکان پذیر نمی‌باشد.
  • دانشجویان دوره کارشناسی ارشد که در نیمسال دوم ۹۷-۹۶، واحد پایان نامه را اخذ و یا تمدید نموده‌اند نیازی به ثبت نام در دوره تابستان نداشته و تا پایان شهریور ماه می‌توانند از پایان نامه خود دفاع نمایند.
  • دانشجویان دوره کارشناسی ارشد که در نیمسال دوم ۹۷-۹۶ درس / دروس جبرانی باقیمانده دوره را به همراه پایان نامه اخذ نموده ولیکن نتوانسته‌اند درس / دروس را در نیمسال دوم بگذرانند، درصورت اخذ درس ویا دروس جبرانی (براساس جدول) در دوره تابستان، تا پایان شهریور ماه نمی‌توانند از پایان نامه دفاع نمایند. این قبیل دانشجویان می‌بایست در نیمسال اول ۹۸-۹۷ مجدداً پایان نامه را ثبت نام نمایند.
  • ارائه درس / دروس، ثبت نام ارزیابی جامع واخذ / تمدیدرساله در دکتری تخصصی در دوره تابستان امکان پذیر نمی‌باشد.
  • دانشجویان مقطع دکتری تخصصی که در نیمسال دوم ۹۷-۹۶ نسبت به ثبت نام ارزیابی جامع اقدام نموده‌اند و واجد شرایط شرکت در ارزیابی جامع در نیمه اول تیرماه ۹۷ می‌باشند (مطابق بخشنامه‌های مربوطه) نیازی به ثبت نام در دوره تابستان ندارند.
  • دانشجویان سایر دانشگاه‌ها (اعم از دولتی و غیر دولتی) با ارائه معرفی نامه از دانشگاه محل تحصیل می‌توانند در هریک از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که مجری دوره تابستان می‌باشند، ثبت نام و انتخاب واحد نمایند.

معاونت آموزشی واحد