آغاز انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه ازاد اسلامی در سال ۹۷

۱۵ تیر ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۴ کد : ۱۸۲۸ رویدادهای مهم
آغاز انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه ازاد اسلامی در سال ۹۷

انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از امروز آغاز می‌شود و تا پنج‌شنبه ۲۱ تیر ادامه دارد. به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی، باید با مراجعه به سامانه انتخاب رشته اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.org، به وسیله کد ملی و کد دسترسی انتخاب رشته به سامانه انتخاب رشته وارد شوند. ضمناً اتباع غیرایرانی با وارد کردن کد پیگیری اتباع و شناسه انتخاب رشته به سامانه مربوطه وارد شوند. انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از امروز جمعه ۱۵ تیر آغاز می‌شود و تا پنج‌شنبه ۲۱ تیر ادامه خواهد داشت. داوطلبان باید هزینه انتخاب رشته به مبلغ ۴۶۰ هزار ریال را از طریق این سامانه پرداخت کنند. با توجه به اینکه پس از پرداخت هزینه ثبت‌نام امکان باز پس‌گیری آن وجود ندارد لذا به داوطلبان اکیداً توصیه می‌شود پس از آگاهی از شرایط و ضوابط انتخاب رشته نسبت به پرداخت هزینه ثبت‌نام اقدام کنند. کارت اعتباری فقط با کد ملی داوطلب صادر می‌شود و قابلیت انتقال به غیر را نخواهد داشت و از ثبت‌نام افراد غیر با کدملی داوطلب ممانعت به عمل خواهد آمد. تعداد رشته محل‌های دوره کارشناسی ارشد امسال ۶ هزار و ۹۱۹ کد رشته محل است، افزود: ظرفیت‌های پذیرش نیز همانند سال گذشته است. نتایج نهایی این آزمون دهه اول شهریور اعلام خواهد شد.