انتشار دفترچه راهنمای پذیرش دوره کاردانی بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی

۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | ۲۲:۲۴ کد : ۱۸۴۶ اخبار و اطلاعیه ها رویدادهای مهم

دفترچه راهنما پذیرش کاردانی پیوسته و نا پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، متقاضیان تحصیل در مقطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته برسوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند دفترچه راهنما را از طریق سایت مرکز آزمون مشاهده کنند.

همچنین زمان و نحوه انتخاب رشته دوره فوق از طریق سامانه اطلاع‌رسانی روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش و پیام رسان سروش @iau.sanjesh و پیام رسان ایتا @iau_sanjesh متعاقباً اعلام خواهد شد.

دارندگان دیپلم کاردانش یا فنی حرفه‌ای و دیپلم ۳ ساله متوسطه نظری یا دیپلم کامل ۴ ساله نظام قدیم متوسطه امکان ثبت‌نام در کاردانی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی را دارند.

داشتن دیپلم کامل نظام قدیم و یا مدرک پیش دانشگاهی نظام جدید متوسطه برای ثبت‌نام کاردانی ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی الزامیست.

متقاضیان می‌توانند از اینجا دفترچه راهنما را مشاهده کنند.