آغاز انتخاب رشته کنکور سراسری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی

۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | ۲۲:۲۶ کد : ۱۸۴۷ اخبار و اطلاعیه ها رویدادهای مهم تصویر

انتخاب رشته دوره‌های باآزمون دانشگاه آزاد اسلامی در سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آغاز شد و تا ۳۰ مرداد ادامه دارد.

امیررضا شاهانی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: انتخاب رشته دوره‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از امروز آغاز شد و تا ۳۰ مردادماه ادامه دارد.

وی افزود: داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، ۱۰۰ کدرشته‌محل را انتخاب کنند.

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: انتخاب داوطلبان در این دوره بر مبنای رتبه کنکور سراسری سال ۹۷ است. در این دوره برای مقاطع کاردانی، کارشناسی و دکتری حرفه‌ای پذیرش دانشجو خواهیم داشت.

وی عنوان کرد: حدود ۹۶ درصد ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی است و تنها چهار درصد ظرفیت پذیرش دانشجو در این دانشگاه براساس آزمون است.

شاهانی ادامه داد: انتخاب رشته در رشته‌های بدون‌آزمون کنکور سراسری نیز تا پایان شهریور ادامه دارد و داوطلبان می‌توانند از طریق سامانه مرکز آزمون انتخاب‌های خود را به ترتیب اولویت ثبت کنند.

وی گفت: همچنین از هفته آینده داوطلبان کنکور سراسری می‌توانند در همه گروه‌های آزمایشی دوره‌های بدون آزمون انتخاب رشته کنند.

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی افزود: داوطلبان می‌توانند علاوه بر گروه آزمایشی اصلی، چنانچه در زمان ثبت نام گزینه علاقه‌مندی به گروه هنر و زبان‌های خارجه را انتخاب کرده‌اند و در آزمون آن نیز شرکت کرده‌اند، از فرصت انتخاب رشته دو یا سه گروه آزمایشی بهره‌مند شوند.

وی افزود: داوطلبانی که رشته‌محل مورد نظر خود را در دفترچه رشته‌های با آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی پیدا نمی‌‌کنند، توجه داشته باشند پذیرش بخش اعظم رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی است که درصورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکز آزمون نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

شاهانی بیان کرد: داوطلبان ابتدا از وجود رشته‌محل مورد علاقه خود در دفترچه راهنمای انتخاب رشته اطمینان حاصل کنند و سپس اقدام پرداخت هزینه دوره مربوطه کنند. این افزاد می‌توانند با کد ملی به عنوان نام کاربری و کد شناسه انتخاب رشته (کد هفت رقمی) در انتهای کارنامه سازمان سنجش درج شده است به عنوان رمز عبور، می‌توانند وارد سامانه شوند.