۱۸ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۵ کد : ۱۸۵۸ تصویر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، قهرمان مسابقات فوتسال دسته اول دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شیراز، مسابقات دسته اول فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی با رقابت تیم‌های دانشگاهی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز برگزار شد. در پایان این بازی‌ها تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه که به عنوان تیم استان مرکزی در این مسابقات حضور یافته بود، قهرمان شد، مازندران به مقام نایب‌قهرمانی رسید و تیم‌های آذربایجان‌غربی و هرمزگان به ترتیب سوم و چهارم شدند.

کریم مهدی‌زاده از تیم آذربایجان‌غربی، بهترین بازیکن فنی این دوره از مسابقات شد و سینا قنبری از دانشگاه آزاد اسلامی ساوه با هشت گل زده، عنوان آقای گل مسابقات را کسب کرد و جام اخلاق هم به تیم هرمزگان اهدا شد.

جواد فهیمی‌راد سرپرست فنی این دوره از رقابت‌ها در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «این مسابقات با حضور ۲۲۰ ورزشکار، مربی و سرپرست، متشکل از تیم‌های منتخب دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد و با توجه به سطح فنی بسیار بالا و حضور بازیکنان شاخص، داوران برتر فوتسال کشور با درجه‌های بین‌المللی و ملی قضاوت این مسابقات را بر عهده داشتند.»

تیم فوتسال دانشجویان واحد ساوه در این مسابقات با ۵ برد پیاپی مقابل تیمهای زنجان (۶-۴)، خوزستان (۳-۱)، البرز (۳-۱)، آذربایجان (۵-۳) و مازندران (۴-۲) به مقام قهرمانی دست یافت.

اسامی بازیکنان: ناصر بابایی - وحید احسانی - محمد جامع بالانی - عارف جعفری - آرمان عقابی - مهدی عامری - جعفر دهقانی - علی یدالهی - فرشید بهشتی

مربی تیم: سعید علیزادگان

سرپرست تیم: سید محمود متولی زاده