قهرمانی تیم والیبال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در مسابقات سراسری

۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۰ کد : ۱۸۶۰ رویدادهای مهم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، رقابت‌های نهایی و رده‌بندی مسابقات سراسری والیبال دسته دو خواهران دانشگاه آزاد اسلامی در نیشابور برگزار شد و تیم والیبال دانشگاه آزاد اسلامی مرکزی به مقام قهرمانی رسید.

بازی نهایی این رقابت‌ها بین دو تیم مرکزی و واحد نجف‌آباد برگزار شد که در نهایت تیم مرکزی با کسب پیروزی در جایگاه نخست مسابقات والیبال خواهران دسته دو دانشگاه آزاد اسلامی ایستاد.

در تیم استان مرکزی دانشجویان واحد ساوه خانمها محبوبه تلیمی دانشجوی رشته کارشناسی تربیت بدنی وحمیده نوروزی کاردانی تربیت بدنی حضور داشتند که این موفقیت را به دانشگاهیان واحد ساوه تبریک عرض میکنیم.