جزئیات ادامه تحصیل دانشجویان بازمانده از تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی

۱۷ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۸ کد : ۱۸۷۱ تصویر
جزئیات ادامه تحصیل دانشجویان بازمانده از تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی جزئیات ادامه تحصیل دانشجویان بازمانده از تحصیل رشته‌های غیرپزشکی را به رؤسای واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما ابلاغ کرد.

علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، در بخشنامه‌ای اعلام کرد: ادامه تحصیل دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که به دلایل مختلف از جمله ترک تحصیل، عدم مراجعه و عدم ثبت‌نام و یا انصراف (به جز دانشجویان اخراجی از دانشگاه) از ادامه تحصیل بازمانده‌اند، در صورت مراجعه تا پایان ۳۱ شهریورماه ۱۳۹۸ بلامانع است.

برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی که فقط پایان‌نامه و رساله آنها باقی مانده است، برابر ضوابط و مقررات آموزشی و با رعایت قوانین نظام وظیفه تصمیم‌گیری می‌شود.

همچنین افرادی که رشته گرایش آنها در واحد دانشگاهی دایر نباشد و در شرایط کنونی واحد مرکز پذیرش دانشجو ندارند، مشمول این بخشنامه نمی‌شوند.