نشست تخصصی استکبار ستیزی در دانشگاه ازاد اسلامی واحد ساوه برگزار شد

۲۳ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۵ کد : ۱۸۹۹ رویدادهای مهم تصویر
نشست تخصصی استکبار ستیزی در دانشگاه ازاد اسلامی واحد ساوه برگزار شد

نشست تخصصی استکبار ستیزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه برگزار شد.

نشست تخصصی استکبار ستیزی با حضور نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ی استان مرکزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در ابتدای نشست با اشاره به دیدگاه علامه طباطبایی استکبار را در معنای واژگانی خود را بالا‌تر از دیگران دیدن معنا کرد وحضور استکبار را باعث یک دوقطبی همبستگی بین حق وباطل دانست. نیکوکار افزود این دو قطبی از ابتدای خلقت تاکنون سبب رویا رویی سپاهیان حق با لشگریان باطل شده است. وبهترین راه برای شناخت چهره‌های استکباری بر پایه تعالیم الهی مراجعه به قرآن واهل بیت (ع) است تا انسان‌ها ی خود برتر بین را بشناسیم.

نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مرکزی گفت: چهل سال از انقلاب گذشته ودر طی این چهل سال استکبار جهانی در تلاش برای ایجاد تزلزل ونابسامانی در اقتصاد وجامعه ایران بوده است.

عده‌ای در دنیا هستند که خود را از دیگران فراتر می‌دانند خود را آقای جهان می‌دانند وبقیه انسان‌ها را در زمره حیوانات می‌دانند این تفکر صهیونیست هاست آنها تمام ذخایر دنیا را متعلق به خود می‌دانند.

ایمانی مقدم افزود: قرآن واسلام راه مقابله با استکبار را در جهاد می‌داند وجهاد با نفس اولین قدم مبارزه است. ومامراقبه را هیچ گاه نباید فراموش کنیم چراکه مراقبه سبب خود سازی می‌شود وانسانی که خودسازی نکند شرایط جهاد با استکبار را ندارد وکسی که جهاد با نفس را انجام دهد در جهاد با استکبار هم پیروز خواهد بود.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد استان مرکزی نیز گفت:

اساتیدی که قرار است دانشجویانی را تربیت کنند که در مبارزه با استکبار در جبهه نخست باشند باید خودشان دغدغه‌های مادی نداشته باشند وما سعی داریم موانع معیشتی را برطرف کنیم تا بتوانیم راه جهاد با نفس را هموار کرده تا به مبارزه با استکبار بپردازیم.