نشست تخصصی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با عنوان بسیج وچهل سالگی انقلاب اسلامی

۱۱ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۹ کد : ۱۹۱۵ رویدادهای مهم

روز سه شنبه ۷/‏۹/‏۹۷‬ بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه نشستی با موضوع بسیج وچهل سالگی انقلاب اسلامی با سخنرانی دکتر جلال زاده دبیر شورای راهبردی بسیج اساتید کل کشور برگزار کرد.

در ابتدای این نشست دکتر نیکوکار رئیس واحد ساوه ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت: امروز بسیج در جهاد اصغر به پیروزی رسیده وحالا نوبت جهاد اکبر که همان جهاد با نفس است رسیده وظیفه یک بسیجی امروز سنگین تر از دهه های ۶۰ و۷۰ است بسیجی امروز باید مطالبه گر باشد.

در ادامه نشست دکتر جلال زاده به ایراد سخن پرداخت. ایشان گفت: امروز در دنیا لیبرال دمکراسی سعی در بازسازی وبه روز کردن خود دارد وبه فراخور مسائل جاری دنیا تولید محتوا میکند. اگرچه محتوای آنها بی محتوایی است. برای مثال تولید وراه اندازی جریان فمینیست حاصل همین تلاش شیطانی است.

امروز ما به عنوان بسیج باید بتوانیم از ظرفیتهای معنوی مان استفاده صحیح کنیم. جمهوری اسلامی محصول مبارکی از انقلاب اسلامی است. شاید این محصول نواقصی هم داشته باشد، اما تمام همت ما باید برطرف کردن این نواقص باشد.

بسیج قشر پیشران انقلاب اسلامی است وباید با خود بیاندیشیم که آیا به وظایفمان در مقام پیشران درست عمل کرده ایم؟ ما باید ببینیم چرا هردولتی عوض می شود راه وشیوه عوض می شود وما به پیشرفتی در توسعه نمی رسیم.

آیا بسیج اساتید باید همان کارهایی را بکند که در دهه های پیش می کرده؟ آیا امروز وظایف ما تغییر نکرده؟

وظایف ما امروز بازتولید ارزشهای انقلاب اسلامی است ما باید در بسیج به کمک دولت مردان ومسئولین نظام بیاییم. اما ما در مبارزه با تجمل گرایی واشرافی گری تا کنون نتوانسته ایم موفق باشیم.

‌‌

‌‌‌‌‌‌‌