فرصت ادامه تحصیل

‌‌‌‌‌‌‌
    ‌‌‌‌‌

قابل توجه متقاضیان ثبت نام مهر ماه ۹۸

کلیه متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در 56 رشته اقدام نمایند و رسید ثبت نام دریافت نمایند.

داوطلبان محترم می توانند پس از اتمام مهلت ثبت نام اینترنتی جهت مراجعه حضوری و تشکیل پرونده به سایت iau-saveh.ac.ir مراجعه و در زمان مقرر، با مدارک ذکر شده در سایت به واحد دانشگاهی مراجعه نمایند.
شایان ذکر است معیار پذیرش در این دوره سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) و عنوان مدرک دیپلم می باشد لذا با توجه به عدم امکان ویرایش داوطلبان در هنگام درج معدل کتبی دقت لازم را داشته باشند.

تذکر مهم:

- آخرین مهلت ثبت نام ۶/‏۶/‏۹۸‬ می باشد.

فهیمه ۱۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۸:۳۰
با سلام در رابطه با اطلاعیه که در سایت هست برای پذیرش دانشجو در طی تماس تلفنی با دانشگاه برای اطلاع از مهلت ثبت نام اظهار بی اطلاعی کردند و گفتن که فعلا مشخص نیست آیا این اطلاعیه برای ترم های پیش است و بهمن امسال هم پذیرش دارید؟؟ با تشکر
پاسخ مدیر سایت ۲۰ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۱

سلام

ثبت نام برای بهمن ماه امسال هم هست و سایت مرکز آزمون جهت ثبت نام آخر دیماه باز خواهد شد.