فرصت ادامه تحصیل

قابل توجه متقاضیان ثبت نام بهمن ماه ۹۸

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در یک نگاه

شروع ثبت نام : 1398/08/28 لغایت 98/10/30

کلیه متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی می توانند با مراجعه به سایت مرکزی دانشگاه در میدان فلسطین، پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

داوطلبان محترم می توانند پس از اتمام مهلت ثبت نام اینترنتی جهت مراجعه حضوری و تشکیل پرونده به سایت iau-saveh.ac.ir مراجعه و در زمان مقرر، با مدارک ذکر شده در سایت به واحد دانشگاهی مراجعه نمایند.
شایان ذکر است معیار پذیرش در این دوره سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) و عنوان مدرک دیپلم می باشد لذا با توجه به عدم امکان ویرایش داوطلبان در هنگام درج معدل کتبی دقت لازم را داشته باشند.

تذکر مهم:

-ثبت نام فقط از طریق مراجعه به محل دانشگاه واقع در میدان فلسطین امکان پذیر می باشد.

فهیمه ۱۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۸:۳۰
با سلام در رابطه با اطلاعیه که در سایت هست برای پذیرش دانشجو در طی تماس تلفنی با دانشگاه برای اطلاع از مهلت ثبت نام اظهار بی اطلاعی کردند و گفتن که فعلا مشخص نیست آیا این اطلاعیه برای ترم های پیش است و بهمن امسال هم پذیرش دارید؟؟ با تشکر
پاسخ مدیر سایت ۲۰ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۱

سلام

ثبت نام برای بهمن ماه امسال هم هست و سایت مرکز آزمون جهت ثبت نام آخر دیماه باز خواهد شد.