فرصت ادامه تحصیل

‌‌‌‌‌‌‌
    ‌‌‌‌‌

قابل توجه متقاضیان ثبت نام بهمن ماه ۹۷

زمانبندی ثبت نام در مقاطع مختلف به شرح جدول ذیل می باشد:

ردیف نوع آزمون انتشار اطلاعیه شیوه ثبت نام تاریخ مراجعه به سامانه ثبت نام مرکز سنجش و پذیرش
۱ سراسری (کاردانی ناپیوسته- کارشناسی پیوسته ۲۵/‏۱۰/‏۹۷ ۲۹/‏۱۰/‏۹۷‬ تا ۱۰/‏۱۱/‏۹۷‬
۲ کاردانی نظام جدید (کاردانی پیوسته) ۲۷/‏۱۰/‏۹۷ ۱/‏۱۱/‏۹۷‬ تا ۱۳/‏۱۱/‏۹۷‬
۳ کاردانی به کارشناسی (کارشناسی ناپیوسته) ۱۴/‏۱۱/‏۹۷ ۱۶/‏۱۱/‏۹۷‬ تا ۲۳/‏۱۱/‏۹۷‬

کلیه متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در ۲۰ رشته / محل اقدام نمایند و رسید ثبت نام دریافت نمایند.

داوطلبان محترم می توانند پس از اتمام مهلت ثبت نام اینترنتی جهت مراجعه حضوری و تشکیل پرونده به سایت iau-saveh.ac.ir مراجعه و در زمان مقرر، با مدارک ذکر شده در سایت به واحد دانشگاهی مراجعه نمایند.
شایان ذکر است معیار پذیرش در این دوره معدل کتبی دیپلم و عنوان مدرک دیپلم می باشد لذا با توجه به عدم امکان ویرایش داوطلبان در هنگام درج معدل کتبی دقت لازم را داشته باشند.

فهیمه ۱۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۸:۳۰
با سلام در رابطه با اطلاعیه که در سایت هست برای پذیرش دانشجو در طی تماس تلفنی با دانشگاه برای اطلاع از مهلت ثبت نام اظهار بی اطلاعی کردند و گفتن که فعلا مشخص نیست آیا این اطلاعیه برای ترم های پیش است و بهمن امسال هم پذیرش دارید؟؟ با تشکر
پاسخ مدیر سایت ۲۰ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۱

سلام

ثبت نام برای بهمن ماه امسال هم هست و سایت مرکز آزمون جهت ثبت نام آخر دیماه باز خواهد شد.