هم اندیشی اساتید با موضوع ارتداد ورابطه آن با آزادی اندیشه وبیان

۱۲ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۲ کد : ۱۹۵۰ رویدادهای مهم
هم اندیشی اساتید با موضوع ارتداد ورابطه آن با آزادی اندیشه وبیان

دکتر حبیبی تبار: تیز بینی مقام معظم رهبری فتنه ۸۸ را خاموش کرد.

جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه به مناسبت گرامیداشت نهم دیماه ۱۳۸۸

حبیبی تبار گفت: در سال ۸۸‬ حتی وقتی معلوم شد که هیچ تقلبی در کار نبوده معترضین حاضر نشدند از اعمال مجرمانه خود دست بردارند. حضور حماسی مردم لطف خدا بود نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی. وی افزود آتش آن روزهای کشور با درایت مقام معظم رهبری شناسایی وبا حضور مردم در روز نهم دیماه ختم به خیر شد وتیر دشمنان نظام به سنگ خورد.

در ادامه جلسه حبیبی تبار به تبیین موضوع جلسه پرداخت (ارتداد ورابطه آن با آزادی اندیشه وبیان)

عضو گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در ابتدا به طرح سوال پرداخت. او گفت: ابتدا باید بگویم که بحث مرتد وارتداد در اکثر ادیان مطرح است واین چیزی نیست که مختص اسلام باشد یا نه اما باید ببینیم آیا فقط با کنار گذاشتن اعتقادات اسلامی حکم مرتد برکسی جاری می شود یا شرایط دیگری هم دارد. همچنین باید دید تکلیف آزادی بیان چه می شود. در ادامه بحث اساتید واحد به ایراد سخن وطرح سوال پرداختند. وهریک نظرات خود را بیان کردند ونهایتا حبیبی تبار در بخش جمع بندی خود گفت اگرچه نظرات متفاوت است اما برای اجرای حکم ارتداد نیاز به چند شرط است باید بگویم مرتد به کسی گفته می شود که هم از اعتقادات اسلامی خود دست بردارد وهم آن را انکار کند وضمن این دو شرط به اظهار آن پرداخته وعلیه اسلام تبلیغ کند ویا طعنه بزند واین شرایط باید باهم باشد وگرنه نمی توان در باره کسی حکم ارتداد صادر کرد.

در ابتدای جلسه دکتر نیکوکار رئیس واحد گفت در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران قرار داریم در این چهل سال دشمن از هیچ نیرنگی بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی فروگذار نکرد. در طی این چهل سال از تمام توانش بر علیه نظام استفاده کرد وحالا چند سالی است با طرح سوالات شبهه برانگیز سعی در تشکیک وتردید در بین جوانان ومردم این سرزمین دارند وافزود برپایی چنین جلساتی لازمه پاسخگویی به شبهه هایی است که در فضای مجازی وغیر مجازی وبین دانشجویان ما مطرح است.