محکومیت اقدام آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در لیست تروریست توسط اساتید ،کارکنان ودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

۲۲ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۰۰۲ تصویر

بسمه تعالی

دستگاه وسیع و همه‌کاره‌ی سپاه، امروز یک دستگاه برجسته است در کشور؛ اگر مقابله‌ی با دشمن است از لحاظ سیاسی، سپاه جلو است؛ اگر مواجهه‌ی با دشمن است در میدان عملی و نظامی و عملیّاتی، سپاه جلو است؛ اگر این دشمن در داخل مرزهای ما، داخل کوچه و خیابان ما است، سپاه جلو است؛ اگر این دشمن در چند هزار کیلومتر آن‌طرف‌تر در اطراف حرم حضرت زینب (سلام الله علیها) است، باز هم سپاه جلو است.

برای همین است که می‌بینید آمریکایی‌ها چه گربه‌رقصانی‌ای برای سپاه میکنند! البتّه به جایی هم نمیرسد. آنها کید میکنند، آنها به خیال خودشان علیه سپاه و در واقع علیه انقلاب و علیه کشور نقشه میکشند، امّا قرآن میگوید «فَالَّذینَ کَفَروا هُمُ المَکیدون ».(۱) آنکه در واقع دارد فریب میخورد، آنکه دارد حرکت میکند به خیال اینکه به سمت قلّه میرود در حالی که دارد به سمت حضیض (۲) میرود، او «اَلَّذینَ کَفَروا» است؛ یعنی ترامپ، یعنی همین شیاطین، اشرار و احمقهای دُور و بَر نظام حاکمه‌ی آمریکا؛ اینها هستند. خیال میکنند دارند پیشرفت میکنند، [در حالی که] همین تجربه‌ی چهل‌ساله‌ی قبلی را باز دارند با کمال بی‌عقلی تکرار میکنند.

بخشی از بیانات رهبرمعظم در دیدار جمعی از پاسداران وخانواده هایشان

اساتید، کارکنان ودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه نیز همگام با سایر ارگانها وملت شهید پرور ایران اسلامی اقدام آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در لیست تروریست را محکوم می نمایند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه