تشییع پیکر شهید مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۰۱۶ رویدادهای مهم تصویر
تشییع پیکر شهید مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

حضور پیکر مطهر شهید مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه
حجه الاسلام جابر مجیدی: بصیرت برترین ویژگی مدافعان حرم است امیر المومنین می فرمایند هرملتی که بنشیند تا دشمن به در خانه او برسد ذلیل خواهد شد وآن کسی که می گوید ما را چه کار با سوریه از نبود بصیرت وفهم سیاسی آنها سر چشمه می گیرد مدافعان حرم دشمن را در کیلومترها آن طرف تر از مرز ها به زانو در آوردند تا ناموس این آب وخاک در کمال امنیت زندگی کند.
مدافعان حرم از خود گذشتند، فقط حرف نزدند جانشان را به میدان عمل آوردند وفردای قیامت نزد سیدالشهدا (ع) سرشان بالاست خداوند می فرماید ما میخواهیم انسانها به تکامل برسند اما خود به زمین چسبیده اند وجدا نمی شوند. این شهید که در محضرش هستیم مفقود الاثر بوده وحدود دوسال ونیم مادرش منتظر پیکر او بوده فردای قیامت تک تک ما باید جواب این مادران شهید را بدهیم.خوب به تابوت این شهید نگاه کنیم ببینیم مدیون چه کسانی هستیم خط کشی های سیاسی را برداریم همه وهمه در کنار هم مورد توجه ودعای شهدا باشیم انشاا...
دکتر جواد نیکوکار در حاشیه این برنامه گفت: امروز جامعه دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه به همت بسیج دانشجویی میهمان پیکر پاک شهید مدافع حرم شهید علی وفا صالحی است این شهید بزرگوار در بهمن ماه ۹۵ در منطقه حلب سوریه به درجه رفیع شهادت نائل گردیده که به علت نا امن بودن منطقه پیکر مطهرشان به عقب منتقل نشده بود وبه تازگی پیکر مطهرشان تفحص گردیده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه افزود امروز دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه مهمان معنویتی بی نظیر بود همه دیدند پست ومقام واقعی متعلق به چه کسانی است ومقام واقعی اینست که خدا به شهدای والامقام عطا کرده است.امروز این شهید والامقام اساتید، دانشجویان وکارکنان این واحد دانشگاهی را آنچنان منقلب کرد که تأثیر معنوی آن انشاا... تا مدتها مارا بیمه شهدا خواهد کرد.

علی اکبرچمن پیرا ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۴
با سلام ؛ شهدای مدافع حرم نور چشم ما هستندبا تمام احساس و احترام می گویم مقدمتان گلباران باد.