برگزاری مراسم بزرگداشت روز معلم

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۰۱۸ رویدادهای مهم
برگزاری مراسم بزرگداشت روز معلم

مراسم بزرگداشت روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه
منصوری نماینده مردم ساوه: وقت آن رسیده که خدماتی به مردم ارائه شود در حد وشان اساتید عزیزمان. استاد شهید مرتضی مطهری که مصداق واقعی یک معلم بود صداقت وپاک زندگی کردن را به ما آموخت باید شفاف بود باید به مردم بگوییم که چه می کنیم دولت نباید با رقابت با دانشگاه های بخش خصوصی دانشگاه واساتید دانشگاه را با چالش روبرو کند.
ایشان در ادامه بیاناتشان افزودند در دو سه سال گذشته اقدامات بسیاری در سطوح اقتصادی واجتماعی وفرهنگی برای این شهر صورت گرفته اما اساتید دانشگاه نیز باید کمک کنند مشکلات مالی وغیر مالی دانشگاه آزاد را هیچ قشری بهتر از اساتید آن نمی توانند حل کنند ما برای گرفتن رشته های جدید برای دانشگاه آزاد اسلامی ساوه نهایت تلاشمان را به کار خواهیم برد اما اساتید نیز باید آستین ها را بالا بزنند وطرحهای درآمد زا ی خود را به دانشگاه ارائه کنند امید واریم روزی را ببینیم که اساتید عزیز که سرمایه های نظام هستند به جایگاه واقعی خود رسیده اند.
دکتر جواد نیکوکار رئیس واحد ساوه نیزدرابتدای جلسه ضمن تبریک این روز به اعضاء هیأت علمی، استاد مطهری را الگوی واقعی وتمام وکمال مصداق معلمی دانستند.ایشان اساتید دانشگاه را رکن اصلی دانشگاه وسبب اعتبار علمی یک دانشگاه خواندند.
نیکوکار افزود: سازندگان واقعی جامعه معلمان واساتید آن جامعه هستند اگر اساتید دانشگاه اراده کنند می توانند مشکلات جامعه را به شکلی علمی حل کنند وسازندگان واقعی جامعه، ا ین قشر است.وبر عکس اگر اساتید یک جامعه کم کاری داشته باشند آینده آن جامعه روشن نخواهد بود.
شایان ذکر است در پایان مراسم از اساتید برتر علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی با اهداء لوح تقدیر توسط نماینده مردم ساوه در مجلس شورای اسلامی قدردانی به عمل آمد.