مدارس دخترانه سما واحد ساوه در سایت فلسطین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه متمرکز می شوند

۰۵ تیر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۰۳۴ رویدادهای مهم

مدارس  دخترانه سما واحد ساوه در سایت فلسطین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه متمرکز می شوند.
در جلسه شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه که در تاریخ 98/4/3 در واحد سما ساوه تشکیل شد عنوان شد  :
دکتر نیکوکار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با اعلام این خبر گفت :در راستای توسعه مدارس سما واحد ساوه ،مدارس ابتدایی ، دوره اول ودوره دوم متوسطه دخترانه سما ،از مهرماه سال جاری در سایت دانشگاهی فلسطین متمرکز می شوند .
دکتر نیکوکار در ادامه به توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی و سما اشاره کرد وگفت خوشبختانه اعتماد مردم خوب شهرستان ساوه به مجموعه سما باعث رشد تعداد دانش آموزان در مدارس سما گردیده است .
وی افزود : باید قدردان اعتماد مردم عزیزمان باشیم وبا تمام توان در جهت رفع کاستی ها و تامین تجهیزات وامکانات تلاش کنیم .
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فضای آموزشی سایت دانشگاهی فلسطین را بسیار خوب و مطلوب دانست وگفت: محیط امن وآرام ،وجود امکانات و تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی و سالنهای ورزشی مناسب و نیروی انسانی متبحر و با تجربه وجه تمایز مدارس سما از دیگر مدارس سطح شهرستان است.
دکتر نیکوکار با اشاره به تعلیم و تربیت فرزندان ایران اسلامی گفت : یکی از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی تعلیم و تربیت فرزندانمان بر اساس الگوی ایرانی و اسلامی است و برای رسیدن به اهداف خویش از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد .
آقای دکتر سید میثم  ابراهیمی معاون آموزشهای عمومی و مهارتی سما ساوه  نیز ضمن تقدیر و تشکر از اهتمام و جدیت ریاست دانشگاه در حل مشکلات  سما ساوه گفت : اختصاص فضای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی و امنیت و آسایش محیط آموزشی باعث شادابی و نشاط دانش آموزان می گردد و خانواده ها با اطمینان خاطر می توانند فرزندان خویش را در سما ثبت نام نمایند.