برگزاری همایش کاهش استرس تا اعلام نتایج کنکورسراسری

۱۹ تیر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۰۴۳ رویدادهای مهم
برگزاری همایش کاهش استرس تا اعلام نتایج کنکورسراسری

همزمان با برگزاری آزمون سراسری سال 98 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه کمیته جذب دانشجوی این واحد اقدام به برگزاری همایش کاهش استرس تا اعلام نتایج آزمون سراسری برای اولیای داوطلبان کنکور کرد .
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در این باره گفت : دانشگاه آزاداسلامی واحد ساوه به دلیل دارا بودن امکانات فوق العاده وساختمانهای مجهز هرساله میزبانی آزمون سراسری  دانشگاهها را برعهده میگیرد .امسال نیز در روزهای سیزده وچهارده تیر ماه این واحد دانشگاهی در پنج گروه آزمایشی ریاضی ، تجربی ،علوم انسانی ،هنر ،وزبان خارجه میزبان 3500 داوطلب ورود به دانشگاه ها بود.
جواد نیکوکار گفت : اما امسال همزمان با برگزاری آزمونها با آماده سازی فضای رستوران دانشگاه برای استراحت و پذیرایی از والدینی که در انتظار پایان آزمون فرزندانشان بودند با بهره گیری از اساتید برجسته گروه روانشناسی این واحد دانشگاهی فعالیتی ابتکاری را به اجرا در آورد . او اضافه کرد کاهش استرس از روز آزمون تا اعلام نتایج موضوع همایشی بود که توسط روانشناسان این دانشگاه به والدین داوطلبین ارائه گردید ، شایان ذکر است والدین در این همایش تکنیکهای کاهش استرس وارتباط هرچه بهتر وصمیمی تر با فرزندان را آموختند ودر خلال برنامه با ظرفیتهای بالای دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه وتوانمندیهای این واحد دانشگاهی به لحاظ اعضای هیات علمی ،فضاهای آموزشی ودستاوردهای علمی ،پژوهشی وفرهنگی آشنا شدند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه