تقدیر شبکه برق استان مرکزی از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

۱۹ تیر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۰۴۴ رویدادهای مهم
تقدیر شبکه برق استان مرکزی از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

شبکه توزیع برق استان مرکزی از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساوه تجلیل کرد .
مطهری گفت :سیاست دولت محترم صرفه جویی در مصرف انرژی می باشد.ودر این راستا در گام اول مدیرانی که در کاهش مصرف انرژی برق پیش قدم هستند تجلیل می شوند .یکی از نهادهایی که در راستای سیاست کاهش مصرف انرژی مدیریتی مطلوب داشته اند دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه است که در زمان تصدی ریاست فعلی یعنی دکتر جواد نیکوکار این اتفاق شکل گرفته است .
رئیس شبکه برق ساوه اضافه کرد :دکتر جواد نیکوکار با خالی کردن ساعات پیک برق وانتقال کلاسها به ساعاتی که بار مصرف برق پایین است مدیریتی بسیار مطلوب در کاهش مصرف داشته اند وسیاست دولت محترم در تجلیل از مدیران قرار گرفته که بهترین مدیریت را در این بحث داشته اند لذا با تقدیم لوح تقدیر ویادبودی ارزشمند از ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه به پاس خدماتی که در این حوزه داشته اند از طرف شبکه توزیع برق استان مرکزی مراتب سپاس وقدر دانی را به جا می آوریم .
دکتر جواد نیکوکار نیز در این مراسم گفت:سیاستهای اقتصاد مقاومتی عملکردی جهادی می طلبد اگر تک تک ملت شریف ایران اسلامی اراده کنند ما نه تنها کمبود برق نداریم بلکه می توانیم جزو بزرگترین صادر کنندگان برق باشیم .دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در یک سال گذشته با مدیریت وبرنامه ریزی دقیق ساعات پیک مصرف برق را خالی کرده وکلاسهارا حتی الامکان در ساعات پر مصرف قرار نداده .
عضو هیأت علمی رشته برق واحد ساوه افزود:از برنامه های آینده این واحد دانشگاهی کم کردن ساختمانهای مورد استفاده مجموعه دانشگاهی برای پایین آمدن هرچه بیشتر مصرف انرژی خواهد بود.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه