قابل توجه دانشجویان رشته پرستاری ورودی ۹۴ و ماقبل

۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۷ کد : ۲۰۵۷ اخبار و اطلاعیه ها

((قابل توجه دانشجویان رشته پرستاری  ورودی 94 و ماقبل))

به اطلاع دانشجویان پرستاری ورودی 94 وماقبل میرساند آزمون فینال براساس کوریکولوم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شامل توانمندیها و مهارتهای اصلی مورد انتظار و دروس تخصصی مندرج در برنامه آموزشی دوره کارشناسی پیوسته پرستاری (پرستاری بزرگسالان وسالمندان ، کودکان و مادران و نوزادان ،مفاهیم پرستاری ،پرستاری روان ، پرستاری بهداشت محیط وجامعه) درپانزدهم مرداد ماه 1398برای دانشجویان پرستاری برگزار میشود.ضمن آرزوی موفقیت همه دانشجویان خواهشمند است به موارد ذیل  با دقت توجه فرمایند :

راهنمای آزمون فینال پرستاری:

1. روز برگزاری آزمون سه شنبه 98/05/15 تعیین شده است.
  2. همه دانشجویان موظفند راس ساعت7/30 صبح در سالن پراتیک  پرستاری حضور داشته باشند.
  3. روز برگزاری آزمون برای دانشجویان بعنوان روز کارآموزی است ،‌پس پوشیدن لباس فرم کارآموزی و نصب اتیکت خود الزامی  است.
  4. لطفا در روز آزمون از آوردن تلفن همراه به محل آزمون خودداری فرمائید ، در غیر اینصورت تلفن همراه شما تحویل امانات دانشگاه می شود.
  5. موضوع آزمون برای هر دانشجو بصورت پروسیجر تعیین می شود.
  6. مدت توقف در هر ایستگاه 5 دقیقه  است.
  7. حداقل نمره قبولی هر ایستگاه 14 است ، در صورتی که دانشجو موفق به کسب نمره قبولی نشود بعد از گذراندن کارآموزی جبرانی طبق تشخیص مدیرگروه، برای آزمون بعدی معرفی خواهد شد.

مباحث آزمون فینال :

1. ایستگاه دارو درمانی