پذیرش دانشجو در رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۰۶۸ رویدادهای مهم
پذیرش دانشجو در رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

پذیرش دانشجو در رشته  پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  ساوه گفت : دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه مطابق سالهای قبل در رشته پرستاری دانشجو می پذیرد .

جواد نیکوکار افزود رشته پرستاری این دانشگاه که در سالهای گذشته با نواقصی روبرو بود با رفع حد اکثری نواقص سالهای گذشته موفق به اخذ مجوز جذب دانشجو گردید. او گفت رشته پرستاری به عنوان تنها رشته با آزمون مقطع کارشناسی این واحد دانشگاهی به دلیل داشتن اهمیت بالا وحساسیتهای خاص وزارت بهداشت و وزارت علوم بر روی این رشته هر ساله مورد بازرسی ونظارت این دو وزارتخانه قرار می گیرد که در بازدید ها ونظارتهای سالهای گذشته با نواقصی روبرو بوده است و با پیگیری های به عمل آمده واقدام برای رفع جدی نواقص موجود مجددا موفق به دریافت مجوز جذب دانشجو گردید . لذا در ترم مهرماه مطابق سالهای گذشته در بازه زمانی تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجو خواهد داشت . متقاضیان این رشته تحصیلی می توانند در فرصتی که سازمان سنجش جهت تکمیل ظرفیت اعلام می نماید با انتخاب واحد ساوه در این واحد دانشگاهی پذیرش شوند.