تبیین نقش و جایگاه بانوان در دفاع مقدس

۰۹ مهر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۰۸۰ رویدادهای مهم
تبیین نقش و جایگاه بانوان در دفاع مقدس

در زمان جاهلیت زنان آزاد حجاب داشتند و کنیزان اجازه حجاب  بستن نداشتند.

خانم کرمی از اساتید برجسته حوزه علمیه در جلسه ای که با عنوان تبیین نقش و جایگاه  بانوان در دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه  در روز یکشنبه 7مهر 98 با حضور کارکنان خانم مجموعه برگزار شده بود، با تفسیر آیه 51 سوره مائده و تبیین معنی و مفهوم کلمه اولیاء در قران کریم و مفهوم و مصداق آن در جامعه امروز پرداخت. سپس به تفسیر آیات مربوط به ارتداد در قرآن و معنی و مفهوم انواع ارتداد از جمله ارتداد ملی، فطری و فرهنگی اشاره نموده، مصداق های آنها را متناسب با شرایط جامعه امروز مورد بحث و بررسی قرار دادند. همچنین به جایگاه ارزشی حجاب و زن در جامعه اسلامی و نکوهش استفاده ابزاری غرب از زن پرداختند. ایشان فرمودند: در زمان جاهلیت زنان آزاد حجاب داشتند و کنیزان اجازه حجاب  بستن نداشتند و این نشان از عزت زن دارد. درحالی که گاهی دیده میشود جایگاه ها تغییر کرده و به اسم تمدن حجاب  کمرنگ شده  یا برداشته می شود.

سرکار خانم هدایتی از نخبگان بسیج نیز که در ایام دفاع مقدس مسئولیت های زیادی را عهده دار بودند به خاطرات جذاب آن ایام و همچنین عنایات شهدا در زندگی خود اشاره کردند.

خانم افضلی همسر جانباز هفتاد درصد قطع نخاع علی علیزاده و از یادگاران هشت سال دفاع مقدس نیز در این جلسه گفتند : ما برای این عزیزان کاری نکرده ایم کار اصلی را شهدا و جانبازان و ایثارگران انجام دادند که امنیت را برای ما و فرزندانمان به ارمغان آوردند. ایشان همچنین  از عزم بالای خود در انتخاب همسر جانباز صحبت کرده و فرمودند این من نیستم که به همسرم خدمت می کنم بلکه ایشان هستند که به من خدمت می کنند و این افتخار را به من داده اند. خانم افضلی همچنین از معجزات ائمه اطهار و نگاه ویژه الهی در همه لحظات زندگی خود اشاره نموده و نعمت وجود دو فرزند خود را از معجزات معصومین (ع) دانستند.