برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع حجاب

۰۸ آبان ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۰۹۹ رویدادهای مهم
برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع حجاب

بسمه تعالی

روز دوشنبه 6/8/98 کرسی آزاد اندیشی با موضوع حجاب وبا حضور حجه الاسلام حسینی پژوهشگر حوزه زنان وبا شرکت جمع زیادی از دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه برگزار شد.
در این نشست صمیمی که ریاست واحد واساتید گروه معارف نیز حضور داشتند دانشجویان سوالات وابهاماتی که پیرامون مسئله حجاب داشتند مطرح نمودند ودکتر حسینی نیز با صعه صدر به توضیح وتبیین آن پرداختند
ایشان در بخشی از سخنان خود با اشاره به آیات 30تا32 سوره نور وتفسیر این آیات به اهمیت رعایت حجاب در زنان ومردان اشاره نمود.همچنین با بیان معنی  کلمه خمر در آیه 31 سوره نور به نوع پوشش ومیزان آن اشاره کرد واینکه چادر نوعی از پوشش است که حجم بدن در آن نمایان نمی شود.وحجاب صرفا مخصوص بانوان نیست واینکه در این آیات اشاره به حجاب مردان نیز شده است وچه بسا که ابتدا به مردان توصیه حجاب شده سپس به زنان .
وی در ادامه در مورد اهانت به زنان به آیات 60و61 سوره احزاب اشاره نمود که در این آیات به برخورد قاطعانه با این افراد تاکید شده است.

عکس :علی اصغر سعادتپور