عرض تبریک به مناسبت آغاز ولایت وامامت مولا وسرور شیعیان مهدی موعود امام عصر (عجل الله تعالی فرجه)

۱۵ آبان ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۰ کد : ۲۱۱۱ اخبار و اطلاعیه ها رویدادهای مهم

اعتقادات امامیه درباره امام زمان(ع)

شیعه امامیه بحث امامت وجانشینی را یک سنت الهی می داند که باید از ناحیه خداوند منصوب گردد .همانطور که رسالت ،گزینش خداوندی است..علی ابن ابیطالب (ع)امام اول در روز هجدهم ماه ذی الحجه در غدیر خم با دستور خداوند به جانشینی رسول خدا مفتخر ومنصب امامت به ایشان منتقل شد.

طبق کلمات صریح رسول خدا (ص)جانشینان بلا فصل ایشان یکی پس از دیگری دوازده نور خدایی اند که اولین آنها ملقب به لقب امیر المومنین ودوازدهم آنها ملقب به قائم آل محمد (ص) می باشد او از نسل امام حسین (ع) امام سوم شیعیان وفرزند امام حسن عسکری (ع)می باشد که در سال 255 هجری قمری در سامرا دیده به جهان گشود .پنج ساله بود که پدربزرگوارش به شهادت رسید وبر پدرش نماز گزارد .او پس از رحلت پدر غیبت صغری داشت که در مدت کوتاهی برای خود چهار نائب برگزیدبه نامهای:عثمان بن سعید عمروی -محمدبن عثمان بن سعید عمروی ،فرزند نائب اول -حسین بن روح وابوالحسن علی بن محمد سمری که با فوت نائب چهارم غیبت کبری شروع شد ومارا در انتظار فرج گذاشت.

برگرفته از کتاب سیمای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در قرآن

نوشته محمدحسن ربانی

با آرزوی تعجیل در فرج قائم آل محمد (ص)آغاز این ولایت عهدی را برعموم ملت ایران اسلامی خصوصا اساتید ،کارکنان ودانشجویان عزیز  دانشگاه آزاد اسلامی تبریک وتهنیت عرض می نماییم.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه